Spektakularni Lautaro! Inter deluje vrlo ozbiljno... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.08.18. | 23:19

Kakav gol mladog Argentinca...

Poraz, remi, poraz remi - tako je Inter igrao na pripremama sve do pre nekoliko dana. Onda je pao Lion, a evo večeras u generalnoj probi pred start sezone i Atletiko Madrid - 1:0! Interisti imaju čemu da se nadaju u narednoj sezoni, jer ovaj tim uopšte ne izgleda loše. Dijego Simeone, doduše, nije izveo najjaču postavu, nedostajao je pre svega Antoan Grizman od prvog minuta, što je bilo i očekivano s obzirom da Madriđane već u sredu očekuje borba za prvi trofej u sezoni - evropski Superkup protiv gradskog rivala Reala. 

Utakmicu je bez svake dileme obeležio Lautaro Martinez, momak koji je ovog leta pojačao Nerazure. On je u 31. minutu spektakularnim pogotkom rešio meč. Kvadvo Asamoa je poslao jednu dugu loptu, ona je preletela odbranu španskog tima i kada je izgledalo da će završiti u gol autu izronio je mlađani Argentinac, poleteo kroz vazdug i sjajan volej negde iznad roglja peterca. Jan Oblak nije imao nikakve šanse... 

Izabrane vesti

Atletiko je imao više opasnih pokušaja, dok je posed lopte bio na strani Italijana. Kako je vreme prolazilo oba trebera menjala su igrače. Gotovo sve. Intenzitet utakmice nije bio bogzna kakav i Iner je uspeo da do kraja sačuva svoju mrežu. 

Vredi pomenuti da je Spaleti u drugom delu testirao i formaciju sa trojicom igrača pozadi - Škrinijar, De Fraj, D'Ambrozio. Ispred njih bila su četvorica vezista, ispred Lautaro i Borha Valero i u samom špicu Ikardi. Italijanske kolege tvrde da bi iskusni stručnjak takvu postavku mogao da forsira protiv jačih ekipa u Ligi šampiona. Protiv Atletika je funkcionisalo, mreža je sačuvana... 

ATLETIKO MADRID - INTER 0:1
/Martinez 31/

Atletiko (4-4-1-1): Oblak - Huanfran, Himenez, Godin, Filipe Luis - Lemar, Parti, Saul, Koke - Korea - Dijego Kosta.
Igrali su još: Arijas, Grizman, Lukas Ernandez, Kalinić, Želson Martins, Olabe, Savić, Vitolo.

Inter (4-4-2): Handanović - D'Ambrozio, Škrinijar, Miranda, Dalbert - Politano, Vesino, Brozović, Asamoa - Martinez, Ikardi.
Igrali su još: Borha Valero, Kandreva, De Fraj, Galjardini, Karamo, Žoao Mario, Ranokija. 


tagovi

Internacionalni kup šampionaLautaro Martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara