SPETTACOLARE! Izgore Meaca!!! Interova šestominutna bajka i šta napravi Mauro Ikardi (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | uto. 18.09.18. | 20:55

Stadion je izgoreo od uzbuđenja, Totenhem od pobede stigao do poraza - 2:1

Inter se vratio u Ligu šampiona, Inter je napravio spektakl za pamćenje! Izgoreo je stadion Đuzepe Meaca od uzbuđenja, ovo se čekalo punih šest godina! Ovo je veče Nerazura! Bio je Inter na konopcima, Lučano Spaleti na otpusnoj listi, a Totenhem na pragu velike pobede na startu grupne faze Lige šampiona, ali onda se u stilu pravih holivudskih trilera dogodio neverovatan zaokret u radnji i rezultatski preokret o kojem će se dugo pričati! Totenhem je u svega šest minuta uspeo da izgubi dobijeno, da doživi brodolom u gotovo potpuno mirnim vodama, da se potpuno razlupa i potone na dno. Inter je posle neviđenog ludila uspeo da slavi rezultatom 2:1 (0:0), iako je punih 88 minuta bio u golu zaostatka. 

Inter slavi svog kapitena Maura Ikardija! Da nije bilo velemajstorskog hica jednog od najboljih napadača Serije A i Evrope, verovatno bi fudbaleri Intera pognute glave napustili teren, a Lučano Spaleti opravdano strahovao za svoj posao. Ovako, ne samo da smo dobili jednog od kandidata za pogodak sezone u Ligi šampiona, već je Ikardi svom Interu ubrizgao kritičnu dozu adrenalina i energije za preokret i prva tri boda u elitnom takmičenju. 

Izabrane vesti

Šta je sebi Totenhem dozvolio ove septembarske večeri! Da izgubi od tima koji punih 80 minuta nije uspeo čak ni ozbiljno da pripreti, da organizuje smislenu akciju i da napravi bilo šta vredno pažnje. A, onda je usledio šestominutni sumrak koji je Inter brutalno kaznio i napravio potpuni haos na tribinama... Maurisio Poketino je s razlogom bio izuzetno besan na svoje igrače. Kontrolisali su utakmicu gotovo celim svojim tokom, a onda ih je poneo miris slave i trijumfa, što je ekipi poput Intera došlo kao najlepši poklon. 

Treba biti realan - Inter je i u ovoj utakmici pokazao sve one stare boljke i pred Lučanom Spaletijem je zaista mnogo posla! Pobeda se piše i pamti, ali pamtiće se i igra koja nikako nije bila ubedljiva. Daleko od toga. Ali, Inter je na kraju pokazao crtu onih upornih italijanskih boraca, koji su na kraju ipak završili kao pobednici, a ne pokojnici. 

Posle Ikardijevog gola, sve se okrenulo na Interovu vodenicu. Inter je konačno prodisao, zaigrao u petoj brzini, krenuo napred i želeo sve. I uzeo je sve! Stefan De Fraj je poslao fantastičnu loptom glavom direktno u peterac Totenhema, gde se Matijas Vesino najbolje snašao i matirao Mišela Vorma. Stadion je eksplodirao! A Totenhem potonuo kao Titanik koji je udario o ledeni breg. Nije pomogao ni gol Kristijana Eriksena iz rane faze drugog poluvremena, nije pomoglo ni to što je Totenhem imao više lopte u svom posedu, konkretne poteze, šanse... 

Na kraju, zaključak - pred Totenhemom i Interom je mnogo oznojenih dresova i rada da bi se došlo do željene forme i igre. 


INTER – TOTENHEM 2:1 (0:0)
/Ikardi 86, Vesino 90+2 - Eriksen 53/

Stadion: Đuzepe Meaca;
Sudija: Klemon Turpan

INTER (4-2-3-1): Handanović – Škrinijar, De Fraj, Miranda, Asamoa – Vesino, Brozović – Politano (od 72. Keita), Najngolan (od 89. Valero), Perišić (od 64. Kandreva) – Ikardi.

TOTENHEM (4-3-1-2): Vorm – Orije, Sančez, Fertongen, Dejvis – Dembele, Dajer, Eriksen – Lamela (od 72. Vinks) – Kejn (od 90. Rouz), Son (od 64. Moura).


LIGA ŠAMPIONA - GRUPA B

1. KOLO

Barselona – PSV 4:0 (1:0)
/Mesi 32, 77, 87, Dembele 75/

Inter – Totenhem 2:1 (0:0)
/Ikardi 86, Vesino 90+2 - Eriksen 53/

Foto: Action images


tagovi

Hari KejnKristijan EriksenLučano SpaletiMauro Ikardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara