Pepe i Babel
Pepe i Babel

Spisak Bešiktaša: Nema Babela, nema Lensa

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.08.18. | 15:15

Guneš ne računa na Holanđane protiv Partizana

Došao je Bešiktaš u Beograd – nije doveo najbolje što ima. Turski velikan sleteo je tokom popodneva u glavni grad Srbije bez Alvara Negreda, Rajana Babela i Džermejna Lensa, pa niko od njih neće konkurisati za prvi meč poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evorpe protiv Partizan.

Za španskog napadača se to znalo istog trenutka kad se završio revanš u Lincu, pošto je posle gola vrednog eliminacije LASK-a dobio crveni karton i sam sebe izbacio iz konkurencije, dok su ne mala iznenađenja izostanci tandema holandskih krila. Prema zvaničnom obaveštenju, obojica su povređeni, mada je Babel igrao svih 90 minuta na gostovanju Erazumu, dok je Lens ušao u poslednjih 18 minuta i ništa nije nagoveštavalo da će propustiti ovo gostovanje.

Izabrane vesti

Ostatak tima, sa svim zvučnim imenima, treniraće večeras na stadionu u Humskoj, kako bi osetio ambijent pred duela sa beogradskim crno-belima.

Trener Šenol Guneš doveo je u Beograd sledeće igrače:
Golmani: Tolga Zengin, Utku Juvakuran, Ersin Destanoglu;
Defanzivci: Gokan Gonul, Domagoj Vida, Pepe, Enco Roko, Fatih Aksoj, Adrijano, Čaner Erkin;
Vezisti: Necip Ujsal, Gari Medel, Tolgaj Arslan, Dorukan Tokoz, Oguzan Ozjakup, Mertdžan Ačikgoz, Guven Jaldžın, Gokan Tore, Rikardo Kvarežma, Umut Najir;
Napadači: Kajl Larin, Vagner Lav i Alpaj Čelebi.

FOTO: Action images


tagovi

Senol Guneškvalifikacije za Ligu EvropeRajan BabelDžermejn Lens

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara