SPISAK: Boaći nije otputovao u Pariz!

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.10.18. | 10:06

Zadnja loža odvojila Zvezdinog napadača od Parka prinčeva

Zadnja loža i poslednja glavobolja Vladana Milojevića, koji na gostovanju kod Pari Sen Žermena neće moći da računa na prvog napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija. Reprezentativac Gane nije zalečio povredu zadnje lože zbog koje ga Milojević nije uvrstio na spisak igrača koji će konkurisati za meč na Parku prinčeva.

Što sve znači da će Milojević i pre početka meča morati da napravi iznuđenu izmenu, jer je za Boaćija bilo rezervisano mesto u prvom timu crveno-belih. Ovako, možda će njegovo mesto zauzeti Milan Pavkov, Nikola Stojiljković, mada je i on duže bio van stroja, pa je pitanje koliko je sada spreman da pomogne, pa čak i Ben, iako se u nekim ranijim mečevima videlo da se on baš i ne snalazi najbolje u ulozi centralnog špica.

Izabrane vesti

Opet, gostovanje kod Pari Sen Žermena je sasvim posebna priča i pitanje je koliko bi Zvezdi uopšte značilo da ima klasičnog špica s obzirom da se očekuje da Francuzi drže loptu u nogama i suštinski se ulogore na polovini terena srpskog tima. Možda bi Ben u takvoj situaciji mogao da dobije više prostora da povuče kontru? Sigurno je samo da Milojević sada neće moći da kao u ranijim situacijama računa na “specijalca” Nemanju Milića, pošto on nije licenciran za utakmice Lige šampiona, kao ni Nenad Milijaš.

Dejan Joveljić i Aleksa Terzić će u Parizu igrati za omladince, dok na spisku od 21 igrača nema ni Dejana Melega, Rašida Sumaila, Stefana Hajdina, ali oni svakako nisu ni bili u prvom planu Vladana Milojevića.

Dobra vest za navijače je ta što su put Pariza krenuli i Vujadin Savić i Milan Rodić, koji su takođe roviti, a kako će Zvezdina odbrana biti na posebnom udaru odsustvo dvojice uticajnih članova prve postave bilo bi skoro nemoguće nadomestiti.

GOLMANI:  Milan Borjan, Zoran Popović;
ODBRANA: Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić
VEZNI RED: Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Marko Marin, Kafu.
NAPADAČI: Nikola Stojiljković, Milan Pavkov.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Ričmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara