©peczwolle.nl
©peczwolle.nl

Spreman, uzbuđen i gladan golova! Adžić zvanično Cvoleov, uz ugovor 1+1

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.08.21. | 19:33

Mladi fudbaler ponovo u holandskoj Erediviziji

Srpski krilni vezista Luka Adžić i zvanično je promovisan u holandskom Cvoleu. Nekadašnji igrač Crvene zvezde stigao je kao slobodan igrač i potpisao jednogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

Cvole se ove sezone "pretplatio" na srpske ofanzivce, pošto je prethodno već doveo Slobodana Tedića na pozajmicu iz Mančester Sitija. Adžić je proletos ostavio dobar utisak u Emenu, što očigledno nije promaklo čelnicima Cvolea.

Izabrane vesti

"Imao sam dobre razgovore sa trenerom i tehničkim direktorom, koji su samo potvrdili sliku koju sam već imao o ovom klubu. Cvole se zalaže za dobar fudbal, ima lojalnu bazu navijača. Pored toga, mislim da se savršeno uklapam u stil igre i da ću ostaviti trag na utakmicama. Spreman sam, uzbuđen i gladan golova", pun samopouzdanja je Adžić.

Tehnički direktor Majk Vilems o novom pojačanju.

"Kao što svi znaju, već duže vreme tražimo ofanzivna pojačanja. Tražili smo napadača koji može da igra na više pozicija, koji uz to i kreativan. Sve to smo našli kod Luke. Kada on dođe do lopte, uvek se nešto dogodi. Brz je, okretan i može niotkuda da dođe u poziciju da stvori opasnost pred protivničkim golom. To je upravo ono što nam je bilo potrebno i zato sam srećan što smo uspeli da privučemo Luku", rekao je Vilems.

Luka Adžić je leta 2018. godine otišao u Anderleht u transferu teškom 800.000 evra, pošto nije našao zajednički jezik sa upravom Crvene zvezde oko novog ugovora. Zahtevao je veću minutažu u utakmicama najvišeg uloga. Pravu šansu u Anderlehtu nije dobio. Uglavnom je vreme provodio po pozajmicama. Igrao je za Emen i Ankaraguču.


tagovi

Luka Adžićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara