"Svetozar je prvi i van Fantazija"
"Svetozar je prvi i van Fantazija"

Srbin i Crnogorac prvi na svetu u Fantaziju: Recept - nikad protiv Italijana!

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.06.16. | 13:02

Na naš poziv odazvao se Svetozar Blagojević, koji je sa svojim timom "El bandidos" trenutno na deobi prvog mesta u ovom takmičenju

Svetozar je prvi i van FantazijaMnogo je onih koji su napravili svoj Fantazi tim za ovo Evropsko prvenstvo, ali je malo onih koji mogu da se pohvale da su napravili neki veći skor. Uvek je zanimljivo pratiti manje lige i zadirkivati prijatelje, ali biti prvi na celom svetu posle tri kola sve je samo ne mala stvar.

Zato smo pronašli harizmatičnog Svetozara Blagojevića, studenta Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, rođenog u Tivtu, da nam kaže u čemu je tajna njegovo uspeha. Trenutno je na deobi prvog mesta na svetskoj listi sa još dvojicom takmičara! Takođe, sa njim se na čelu nalazi i Srbin sa nadimkom Calavera, do koga nismo uspeli da dođemo.

Izabrane vesti

Neverovatan uspeh!

Dominacija sa Balkana

Obojica, uz još jednog igrača, imaju po 222 osvojena boda.
"Nisam imao nikakvu posebnu taktiku, nisam mnogo razmišljao. Izvuklo me je to što su mi kapiteni (kojima se dupliraju bodovi prim. aut.) dobro odigrali. U prvom kolu defanzivac Švajcarske Šer koji je dao gol, posle toga Aron Remzi. Igram najčešće u sistemu 3-4-3, ali to nije od velikog značaja u ovom formatu, menja se dosta", kaže trenutno vodeći na svetu.

Kolikoš će menjati tim sada pred nokaut fazu? Možda ima neki dobar savet čitaocima MOZZART Sporta.
"Sviđa mi se mali Hektor iz Nemačke reprezentacije, dobro igra, možda ću njega staviti u tim. Remzija ću sačuvati, verovatno će tu biti i Ronaldo. Nisam siguran, ići ću po osećaju", kaže Svetozar.

Da li misli da ima šansu da odnese konačnu pobedu?
"Biće teško. Sto igrača je u 20-30 bodova razmaka. Mogu u sekundi da skoče gore, ili mi da padnemo dole. Radiću što sam i do sada radio, pa ćemo videti", ističe Blagojević.

Pitali smo ga da li zna nešto o momku koji sa kojim deli prvo mesto i koji je iz Srbije.
"Znam da je iz Srbije i ima njegov 'nik'. Nikakvi drugi podaci nisu dostupni, ali baš bih voleo da ga upoznam", istakao je Blagojević.

Za kraj, otkrio nam je jednu malu tajnu svog uspeha.
"Jedno je sigurno, nikada ne igram protiv Italijana", kroz osmeh je zaključio ovaj momak koji je farmacutski pronašao formulu koja za sada radi upotpunosti.

(FOTO: Facebook)


tagovi

SrbijaFANTAZZI FUDBALCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara