Srbin pregovara sa Krasnodarom! Bio je velika Zvezdina i Partizanova želja

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.01.19. | 09:57

Uroš Spajić dobija društvo...

Prvo je je želeo Partizan, potom je u zimskom prelaznom roku generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dugo obigravao oko njega. Međutim, srpski vezista sa švajcarskim pasošem Darko Jevtić ostao je samo želja najtrofejnijih srpskih klubova.

Odlične igre u poljskom Lehu iz Poznanja uticale su da kreativni vezista na tršištu dostigne cenu koju večiti rivali nisu mogli da isprate. A ima ko može... Ne bi bilo iznenađenje da Darko Jevtić u narednih nekoliko dana postane novi fudbaler Krasnodara i na taj način se pridruži Urošu Spajiću na jugu Rusije.

Izabrane vesti

Poljski mediji su pisali da je Leh iz Poznanja, sa kojim Jevtić ima ugovor do 2020.godine, nedavno dobio ponudu Birmingema tešku 2, 6 miliona evra. To je cifra koju bi Krasnodar mogao da izjednači, možda je i premaši, obzirom da nekadašnji Zvezdin rival ima veliki buždet. Pregovori na relaciji Krasnodar-Leh uveliko traju, a rasplet se očekuje u narednih nekoliko dana.

Darko Jevtić, koji je odrastao u Švajcarskoj i igrao za mlađe selekcije te zemlje, savršeno bi se uklopio u Krasnodarov način igre. Tako kaže bar zdrava logika, pošto je reč o tehnički narenom vezisti. A Krasnodar gaji igru do noge, gde se poštuju lopta i tačan pas.

Ove sezone Darko Jevtić je za Leh iz Poznanja odigrao 11 utakmica i uz dva gola upisao tri asistencije.


tagovi

Darko Jevtić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara