Srceparajuća poruka engleskog talenta: Jokane, verovao si u mene, navijači se zbog tebe ponovo smeju

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.11.18. | 14:44

„Hvala i sve najbolje“, poželeo je Rajan Sesenjoj sad već bivšem šefu struke Fulama

Veliki je to otisak. Ne može se, niti sme, tek teko obrisati. Makar aktuelna tabela Premijer lige ukazivala da su promene bile neophodne. Uradio je Slaviša Jokanović daleko više za Fulam nego što bi se dalo zaključiti pukom pregledom statuike u ovoj sezoni.

Iza njega, pre svega, ostaje činjenica da je londonski klub posle četiri godine odustva vratio u elitni rang, da je navijačima omogućio da uživaju u fudbalu koji nije tipično ostrvski, da se slade dugačkom serijom bez poraza (23 utakmice u prošloj sezoni), da se sećaju jedine pobede u istoriji na Vembliju (u finalu plej-ofa protiv Aston Vile), da je oživeo karijeru Aleksandra Mitrovića...

Izabrane vesti

Otuda ne čudi što su se navijači usprotivili odluci gazde Šahida Kana da smeni srpskog stručnjaka i postavi Klaudija Ranijerija. Pogotovo što znaju u kakvom stanju je Jokan zatekao klub i kroz šta su sve prošli za bezmalo tri godine. Oseća to i Rajan Sesenjon, jedan od najvećih talenata – ako ne i najveći – engleskog fudbala, koga je baš Srbin lansirao na veliku pozornicu i omogućio mu da stigne u predvorje A reprezentacije. Zbog toga je 18-godišnji fudbaler, koga je baš Jokanović s bekovske premesito na krilnu poziciju, osetio potrebu da javno zahvali nekadašnjem strategu Partizana.
Šefe, hvala na svemu. Verovao si u mene i dao mi priliku. Promenio si sliku kluba i omogućio našim navijačima da se ponovo smeju, zbog čega će te zauvek pamtiti. Sve najbolje u budućnosti“, napisao je Sesenjon u srcecepajućoj poruci na Tviteru.

Nema sumnje da nije jedini od igrača koji tako misli. Pitanje je da li svi imaju nameru i(li) potrebu da se javno oglašavaju.

FOTO: Reuters


tagovi

Rajan SesenjonSlaviša Jokanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara