Srpska kolonija u Kjevu: Potpisao i Tanasijević, biće ih četvorica...

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.06.18. | 16:54

Serija potpisa na Bentegodiju

U Veroni niče prava mala kolonija Srbija... Starosedeocu Ivanu Radovanoviću se letos pridružio Nenad Tomović na pozajmicu, potom zimus Strahinja Tanasijević na pozajmicu, a juče i Filip Đorđević.

A kako stavri stoje, srpski kvartet će i naredne sezone nositi dres Letećih Magaraca. Strahinja Tanasijević je danas potpisao ugovor do 2021. godine sa Kjevom. Mladi štoper je zimus došao u Kjevo na pozajmicu iz Rada. Uglavnom je igrao za mladi tim Magaraca, ali je očigledno ostavio dobar utisak i naterao čelnike italijanskog prvoligaša da potpišu trajan ugovor sa njim. To je danas zvanično i potvrđeno...

Izabrane vesti

Uskoro bi novi ugovor trebalo da potpiše i Tomović. On je bio standardan u minuloj sezoni tokom pozajmice iz Firence i zavredio je puno poverenje kluba iz Verone. Iako se za njega interesuje i Fenerbahče, Tomović želi da ostane i već se dogovorio oko trajnog ugovora. Kjevo sada treba da postigne dogovor sa Fiorentinom oko otkupa, ali stižu pozitivni signali da će uskoro i ta priča biti završena na zadovoljstvo sve tri strane.

Kjevo u narednu sezonu ulazi sa četvoricom Srba u prvom timu...


tagovi

Strahinja TanasijevićNenad Tomović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara