Miroslav Bjeloš (©fcujpest)
Miroslav Bjeloš (©fcujpest)

Srpska pijaca: Bjeloš potpisao za Ujpešt, Pazar nastavio da pazari

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.07.20. | 12:50

Knežević otišao iz Inđije

Tandem srpskih fudbalera stavio je danas paraf na ugovore sa mađarskim Ujpeštom.

Pored Petra Gigića, koji je došao iz Partizana na pozajmicu sa pravom otkupa, član kluba iz Budimpešte postao je Miroslav Bjeloš, dosadašnji vezista Napretka iz Kruševca.

Izabrane vesti

Lep je osećaj biti ovde, Ujpešt je jedan od najvećih mađarskih klubova, a Budimpešta je preleg grad“, rekao je Bjeloš nakon potpisivanja ugovora.

Na njegovom dolasku insistirao je trener Predrag Rogan, koji ga je ranije trenirao u Napretku.

A u Novom Pazaru i dalje veliki pazar. Novi superligaš nastavlja sa dovođenjem igrača. Ugovor sa plavo-belima potpisao je najpre levi bek Lazar Vukajlović, koji je prošle sezone igrao za podgoričku Budućnost, a pre toga za češki Plzenj i Zemun. Nakon njega paraf je stavio i Nemanja Perić, krilo Budućnosti iz Dobanovaca.

I Perić je kao Vukajlović prošao omladinsku školu Partizana, nosio je dres Teleoptika. Prošle sezone za Budućnost u Prvoj ligi postigao je tri gola, a za četiri je asistirao.

Iz Inđije vest o jednom odlasku iz kluba. Zeleno-bele je napustio golman Marko Knežević, pošto je tokom prolećne polusezone, kada je i došao u klub iz niškog Radničkog, zabeležio samo jedan nastup za Inđiju.


tagovi

Novi PazarInđijaUjpešt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara