Komentari na vest

Srpski napadači promenili klubove: Šaponjić u Turskoj, Lazetić u Holandiji

G

Guest

pre 9 meseci

Za mene je ovaj Šaponjić najveća misterija univerzuma. Sa toliko maalo talenta svake godine je u nekom transferu.
J

Jagodinac

pre 9 meseci

Saponjic je klasican primer menadzerskih kombinacija. Pa on je za Atletiko potpisao jer ima istog menadzera kao Jan Oblak. Ne moze niko da me ubedi da potpis Saponjica tu nije bio jedan od uslova da Oblak produzi ugovor
G

GrobarSrbija

pre 9 meseci

Svaka cast Zvezdi sto je dobila za ovog 5M, klasican igrac preko veze.. Pitanje je da li ce imati kvalitet uopste za nasu ligu a ne za jedan Milan.. Svakako srecno Marku..
N

News

pre 9 meseci

Lazetica je prodao Vlahovic. Milan je riskirao misleci da ce kupiti novog Vlahovica za male pare. Lazetic je forsiran u mladjim kategorijama. On i Bazdar su bili ne zamenjivi u mladjim kategorijama dok su Ratkov i Hristic bili epizodisti.
i

iz sljivika

pre 9 meseci

Nemojte pisati ono što ne znate. Lazetić ima 19 godina i u svom uzrastu je bio dominantan sve do seniorskog fudbala. Na žalost, da bi se igrač pravilno razvijao potrebno je igrati redovno, a to nije mogao ni u Zvezdi ni u Milanu. Videćete za dve-tri godine dokle će dogurati. Ovo je odličan klub i liga za njegov razvoj.
И

И

pre 9 meseci

@iz sljivika, bio je dominantan u mladjim kategorijama zato što je sa 14 godina postigao punu svoju visinu i razvio konstituciju odraslog čoveka. Isto kao i Šaponjić. Dok se vršnjaci nisu još razvili u toj meri. Ali kasnije se vidi ko je za šta.
@

@sljivik

pre 9 meseci

Ne komentarisi gluposti, pa u Altachu na pozajmici nije nista pokazao, igrac za nize lige, nista drugo...
p

postic

pre 9 meseci

Zasto Partizan nije vratio Saponjica,
j

jaaaa

pre 9 meseci

Zato sto su upoznati sa njegovim fudbalskim kvalitetima.
к

коси

pre 9 meseci

Па јачи је турски друголигаш
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

samo nam jos on fali ,jel vidis da lik sem na svadbi nigde drugde ne moze da igra
G

GostRadan

pre 9 meseci

Partizanom vladaju menadzeri, dovode se raznorazni antifudbaleri i treneri, tako da tu nema mesta za nase bivse igrace. Ovi koje je Stanojevic vratio, za sadasnje bi bili vanzemaljci. Partizan je klinicki mrtav, ocekuje se da lutkar iskljuci aparate.
G

Gostyyy

pre 9 meseci

Pa taman njega da vrate i da stvarno stave katanac. Verovatno jer znaju koliko "zna"