Mario Baloteli
Mario Baloteli

Šta je dočekao crni Mario – Baloteli da ide za 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.12.18. | 13:15

A nekada smo ga smatrali najtalentovanijim napadačem sveta...

Talenat u tonama i glava koja mu nije dozvolila da pokaže koliko zaista može. Imao je Mario Baloteli i blistavih trenutaka tokom karijere, ali već neko vreme ona je u slobodnom padu, pa Gazeta delo Sport danas piše da bi Nica bila spremna da ga pusti da ode u Olimpik iz Marselja za svega 1.500.000 evra.

Što će reći da Crvena zvezda traži otprillike duplo više za Milana Pavkova.

Izabrane vesti

Ima doduše razloga zbog kojih je Nica ovako snizila prohteve. Italijan ima faraonsku platu za Nicine uslove, a posle letnjih pokušaja da se po svaku cenu preseli u Marselj – sećate se da je odbijao da dolazi na treninge – njegov odnos sa novim trenerom Patrikom Vijerom, kažu da ga Francuz nije mirisao ni dok su bili saigrači u Interu, daleko je od dobrog.

Letos je inače Marselj nudio razne dogovore, ali nikad više od 2.500.000 evra na ime obeštećenja. Tada je Nica tražila 5.000.000, navodno je bila spremna na kompromis, ali u slučaju ponude od 4.000.000 evra. Olimpik nije popustio, Baloteli je ostao u Nici, ali ove sezone nije ni senka  igrača koji je lane u Ligi Evrope i Ligi 1 postigao sve 24 gola. Ove sezone nijedan gol kraj Balotelijevog imena. Jasno je da ne opravdava visoka primanja.

Nica je shvatila da ovako više ne može – a ko je pa uspeo da Balotelija  drži zadovoljnim više od dve sezone? – i rešila da pronađe izlaz. Tražiće 3.000.000, ali Gazeta tvrdi da će pristati i na 1.500.000.

Pitanje je samo ima li nekog zainteresovanog sa dovoljno debelim živcima? Mada je utisak da je Olimpik više nego spreman. Na Velodromu imaju dugu istoriju igrača sa ludom glavom.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Mario BaloteliZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara