Šta je sa Stojketom? Izgleda ništa strašno! Ivanović zaslužio pohvale

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.04.18. | 22:18

Miroslav Đukić kaže da su crno-beli sami sebi dali gol protiv Čukaričkog

Dva gola Zorana Tošića bila su dovoljan da se osmesi vrate na lica Partizanovih navijača, međutim, povreda Vladimira Stojkovića u 72. minutu gradksog derbija sa Čukaričkim ih je zabrinula.

Mada, prema prvim vestima iz Humske 1, reprezentativni golman nije pretrpeo veliku štetu prilikom sudara sa saigračem Markom Jevtovićem.
U pitanju je samo udarac iznad kolena, u mišić. To je trenutni bol, videćemo“, smiruje pristalice crno-belih trener Miroslav Đukić.

Izabrane vesti

U njegovoj belženici veliki plus, iako nije dao gol, zaslužio je novajlija iz Spartaka, Đorđe Ivanović.
„Odličan utisak, potrošio se puno. Stvarao je prilike, imao nekoliko šansi koje nije iskoristio. Veoma bi bitno bilo za njega da uđe u golgetersku formu, jer napadači žive od golova. Odlično je radio za ekipu i njegova igra je za nas veoma pozitivna stvar. Bitna je i za njegovo samopouzdanje“.

Partizan je slavio 2:1, međutim, morao je da se pomuči da bi savladao rivala, jer je častio rivala poklon golom posle greške Saše Zdjelara.
„Sami smo sebi dali gol. Moramo da budemo koncentrisaniji, da ne pravimo te greške. Ovo ostalo smo u potpunosti dominirali, sami smo sebi napravili problem“.

O utakmici...
„Veoma bitna pobeda posle dva vezana poraza. Psihički nam je trebala da bi se vratili na pobedonosni put i uspeli smo u tome. U prvom poluvremenu smo promašili mnogo prilika, ponovo smo promašili mnogo prilika. Nismo uspeli da postignemo drugi gol koji bi nam dao mirnoću i onda smo nakon izjednačenja ušli u tenziju iako je ekipa igrala dobro i stvarala šanse. Na kraju smo pobedili, što je najbitnije“.

Da li su dva Tošićeva gola nagoveštaj da bi Partizan mogao da nadoknadi dva gola zaostatka u revanšu polufinala Kupa Srbije?
Sigurno, zašto da ne? Mi smo Partizan, u kupu ništa nije rešeno, pokušaćemo da nadoknadimo razliku“, dodao je Miroslav Đukić.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara