Sa prvog duela Liverpula i Napolija
Sa prvog duela Liverpula i Napolija

Šta kome treba u Ligi šampiona: Vadite digitrone, najveća zbrka je baš u Grupi C, Napoliju igra i poraz ako da tri gola, Barsa bira Totenhem ili Inter

Vreme čitanja: 3min | uto. 11.12.18. | 09:37

Teoretski, moguće je da se Liverpul, PSŽ i Napoli poravnaju na devet bodova

Najvredniji su svoje završili i pre vremena, pa mirne glave ulaze u poslednje kolo grupne faze Lige šampiona, ali daleko od toga da je sve odlučeno. Recimo, večeras ćemo saznati da li će u nokaut fazu Inter ili Totenhem, ali ubedljivo najvećih komplikacija moglo bi da bude u Grupi C u kojoj se takmiči i Crvena zvezda.

Baš zato, ovog puta pravimo mali izuzetak i od nje i krećemo, s obzirom da tu postoji solidna šansa da Liverpul, Pari Sen Žermen i Napoli završe poravnati na koti od devet bodova. Elem…

Izabrane vesti

GRUPA C

Napoliju pobeda garantuje prvo mesto u Grupi C, sigurno ide dalje i sa remijem, može čak i uz poraz, ali ako Pari Sen Žermen izgubi u Beogradu.. Ili ako minimalan poraz na Enfildu isprate i bar tri Napolijeva gola, što znači da mu odgovaraju rezultati 3:4, 4:5, 5:6… Poraz sa dva gola razlike ga izbacuje u Ligu Evrope.

Pari Sen Žermen sigurno ide dalje sa pobedom, može tako i do prvog mesta osim ako Napoli ne slavi na Enfildu. Ako izgubi može dalje pod uslovom da Liverpul ne pobedi Napoli. Bod mu igra i ako Liverpul pobedi Napoli sa dva ili više golova razlike, pa čak i sa jednim, ali ako Italijani ne postignu više od dva gola. Dakle, Pari Sen Žermenu bi i bod bio dovoljan ako bi Liverpul savladao Napoli sa 1:0, 2:1 i 3:2.

Liverpul mora da pobedi da bi prošao dalje. Ako i PSŽ slavi u Beogradu, Liverpulu igra samo pobeda od 1:0 ili sa ubedljivijom gol razlikom. Dakle, ako PSŽ slavi u Beogradu, Liverpulu ne igra 2:1, 3:2, 4:3… Ako PSŽ uzme bod stvara se trokrug u kome je Liverpul svakako prvi.

Crvena zvezda ide dalje ako pobedi Pari Sen Žermen, a Liverpul izgubi od Napolija. Ne igra joj čak ni remi na Enfildu, jer Redsi imaju bolju gol razliku u međusobnim duelima.

GRUPA C

21.00: (15,0) Crvena zvezda (7,25) PSŽ (1,18)
21.00: (1,70) Liverpul (3,90) Napoli (4,80)

GRUPA A

Atletiko je svakako prošao dalje, prvo mesto osiguraće sa pobedom u Brižu ili ako Borusija ne usme da pobedi u Monaku.

Borusija je prošla dalje, do prvog mesta može ako pobedi u Monako, a Briž uspe da zaustavi Atletiko, pošto Dortmund u međusobnim duelima sa Atleitkom ima bolju gol razliku.

Klub Briž definitivno ide u Ligu Evrope.

Monako sezonu završava na četvrtom mestu u Grupi A.

GRUPA A

21.00: (5,20) Klub Briž (3,70) Atletiko Madrid (1,70)
21.00: (5,50) Monako (3,80) Dortmund (1,65)

GRUPA B

Barselona ide dalje kao pobednik Grupe B.

Totenhem ima prednost iz međusobnih duela sa Interom, sigurno ide dalje ako slavi u Barseloni, može čak i sa remijem, pa i porazom, pod uslovom da Nerazuri ne uzmu više bodova u sudaru sa PSV-om na “Đuzepe Meaci”

Inter se nada da će Barselona odigrati pošteno i savladati Totenhem. Inter svakako mora da osvoji barem bod više od Totenhema. Dakle, igra mu i remi protiv PSV-a, ako Pevci izgube u Španiji. Ali sigurno će ići na sva tri boda.

PSV sezonu završava na četvrtom mestu u Grupi A.

GRUPA B

21.00: (1,30) Inter (5,70) PSV (9,00)
21.00: (2,00) Barselona (3,60) Totenhem (3,60)

GRUPA D

Porto ide dalje kao pobednik Grupe D.

Šalke ide dalje kao drugoplasirani iz Grupe D.

Galatasaraj će zauzeti treće mesto ako pobedi Porto ili ako Lokomotiva ne savlada Šalke u Gelzenkirhenu. Imaju Turci bolji gol razliku u sudarima sa Moskovljanima.

Lokomotiva do trećeg mesta može samo ako pobedi u Nemačkoj, a Galatasaraj ne savlada Porto.

GRUPA D

18.55: (2,30) Galatasaraj (3,35) Porto (3,10)
18.55: (2,05) Šalke (3,40) Lokomotiva Moskva (3,70)

Foto: Reuters


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara