Šta pomisliš kad kažeš 3-4?

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.04.18. | 08:40

Verovali ili ne, jaka kvota krije se u Hondurasu

Italija, Engleska, Francuska, Španija, Portugalija, Holandija, Belgija...  Znamo da najviše volite da igrate na favorite iz pomenutih zemalja jer uz praćenje tiketa valja pogledati i malo dobrog fudbala. No, često nekako zaboravimo da atraktivnost i kvalitet neke lige nisu nužno povezani sa verovatnoćom dobitka. Naprotiv. Često se u onim manjim ligama kriju izrazitiji favoriti, manja su iznenađenja i tako dalje.

E sad, zašto smo tu?

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 03:15 1472 HON 1 Platense - Olimpia T. ug 3-4 2,45
Ukupna kvota2,45

Imamo jedan predlog iz Hondurasa. Tačnije, određena pravilnost nam je zapala za oko. Platense i Olimpija odlučivaće o jednom od dva zasad nepoznata učesnika polufinala plej-ofa u tamošnjoj prvoj ligi. Maraton i Motagva već su obezbedili plasman među četiri najbolja zahvaljujući činjenici da su završili na prva dva mesta u regularnom delu sezone, a za preostale dve pozicije bore se pomenuti Platense i Olimpija te Real Espanja i CD Honduras.

Mi smo se fokusirali na prvi okršaj četvrtfinala između Platensea i Olimpije. S obzirom na to da je teško prognozirati pobednika i odrediti jasnog favorita, preporučujemo vam da se fokusirate na golove. Tačnije, moguće je odrediti blagog favorita jer je Olimpija u prvom delu sezone osvojila 33 boda naspram 22 Platensea, ali ipak usmerite pažnju na pogotke..

Zašto?

Tip GG3+ prolazio je na šest prethodnih gostovanja Olimpije Platenseu, od čega je na pet prolazila igra UG3-4. Kratko i jasno. Em dobra kvota, em tradicija jasno poručuje da vredi rizikovati. Probajte, može dobro da se naplati.

 

HONDURAS 1, KLAUSURA, PLEJ-OF

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeHonduras 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara