Komentari na vest

Stara dama petardom do novog trijumfa na pripremama, opet pogađala Vošina deca

V

Vuuuk

pre 4 meseca

Lanetov mali kida
D

DonkeyKong

pre 4 meseca

Nek' se TSC plasi, Vosa gazi! ;D
T

Topolac 246

pre 4 meseca

Uuuu uh uh, hahaha, evo svi pretrnuli od Vose. Bolje da se ovi iz Vose zapitaju zasto poklanjaju igrace za dzaba BG blizancima, nego da vode tudju brigu.
p

pazi pazi

pre 4 meseca

vosa gazi..sa zvezdom imate bolji skor za jednu nereseno nego fmp u kosarci..
g

gost777

pre 4 meseca

sad navijaci i igraci svi plase hahaha Vosa jedva ce biti 4. ako ima srece
T

Tony Adams

pre 4 meseca

Ako dovedu Hervin Ongendu, neka zatvaraju prelazni posle toga. Takav igrac dize publiku na noge, tera navijace da kupe kartu i pricaju o potezima do sledeceg vikenda. Mogao bi Ongenda da bude Zbikijev poklon navijacima, za rodjendan.
a

a kada

pre 4 meseca

zbiljic ima rodjendan?
F

Friends

pre 4 meseca

Renan Peixoto, Zarko Tomasevic i Jordi Calavera su igraci sa kojima se pregovara. Tim redom su I blizu dogovora za potpis.
c

cuo sam za

pre 4 meseca

za tomasevica znam da je prosecan stoper..za ove zvezde tesko da i ti znas ko su..
L

Limanacc

pre 4 meseca

Veoma nezobiljan protivnik, amaterska ekipa. Ne znam koja je bila poenta ove utakmice.
T

Treba

pre 4 meseca

Pobediti bilo koga 5 1. Ovaj drugoligaš sa Kipra ima 10 stranaca a 3 su igrali za omladince Benfike i kadetske reprezentacije Portugalije. Ako Rosić kako je komentator Laza rekao prelazi za dobro obeštećenje u Kini nek dovode pod mus centarhalfa i klasnog gol igrača. Inače najbolji su bili baš mladići ponikli u Vojvodini posebno Sukačev koji je pored majstorsko gola briljantno odigrao u vezi. Posebna je pored tečne igre bilo dobro kretanje trčanje igra bez lopte i odigravanje iz prve direktno ka golu rivala. Mogla je Vojvodina i 10 golova dati. Ovakvim pristupom i igrom Vojvodina osvaja i 3 mesto a i KUP. Da konačno na jubilej Vojvodine i 110 g kluba Vojvodinaši gledaju Evropu na jesen zimu i što da ne i proleće Lige Evrope ili sigurno Lige Konferencije
C

Chiske1

pre 4 meseca

Cuka jedva dala gol drugoligasu…
p

pa ako je

pre 4 meseca

trebalo pobediti imae gat..kabel..slaviju..ako se visi nivoi dogovore moze vam posle i i ciribu ciriba pevati...ili da skupite melega..nezirija..stepanova..bataka imaju bolji cv od omladinaca..pa fejsa je bio kapiten benfike i uzeo deset titula..
C

Chiske1

pre 4 meseca

E ovo vec lici na nesto! Sukacev, Jovanovic, Ivanovic, Njegos, Savicevic, odlicni. Njegos je ozbiljno pojacanje. Vukanovic, Zukic i Mateus iz drugog dela. Kembel mora da prestane da se alavi on nije ovde da daje golove vec da asistira. Utuviti mu u glavu to pod hitno!
m

mare fkv

pre 4 meseca

Kako to krilni napadac nije dosao da daje golove?
C

Chiske1

pre 4 meseca

Nisam se dobro izrazio. Primarno je da asistira sekundarno da daje golove! Previse suteva iz daleka za pola sata i na kraju dadne sa po metra.
k

kad je dobar trener

pre 4 meseca

onda je i igra odlicna..ko je taj vukan na sredini terena ..vosino dete ili cije vec?
S

Sabago

pre 4 meseca

Pa zar si se i ti nasao da komentarises,a sigurno nemas ni 15 godina,kad ne znas ko je Vukan Savicevic,bivsi igrac Crvene Zvezde !!!
i

izvini

pre 4 meseca

pisebubsastavu vukan...nije pisalo savicevic..nisam znao da cevsada sastavi po imenima..lazar..petar..sinisa..vukan..aleksa..a sta ako imaju dva lazara?nekada stevimali sestica..mihajlovica..krasica ..kacara..sms ..sad im date ivanica a dobijete vukana..date ofenbahera a dobijete bandovica..a kad toliko znas kad ste uzeli bod zvezdi u ns?