Stefan Čolović (©Starsport)
Stefan Čolović (©Starsport)

Stefan Čolović: Zvezda i Partizan su iznad ove lige, naš cilj je da budemo treći

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.10.21. | 15:52

„TSC i Čukarički su najkvalitetniji posle večitih“, kaže krilni napadač Brđana

Veliku pobedu ostvario je Čukarički u poslednjem kolu Superlige. Kao gost je savladao TSC u direktnom okršaju za treće mesto (2:1) i preskočio tamnoplave iz Topole na tabeli.

Strelac prvog gola za Brđane na tom meču, Stefan Čolović, oduševljen je utakmicom u Bačkoj Topoli.

Izabrane vesti

„Za naše prilike, bio je to sjajan meč. Igran u evropskom ambijentu. Domaćini zaslužuju sve pohvale za ono što su uradili u Bačkoj Topoli. I nama je taj stadion i čitav ambijent bio motiv više. Jednostavno, u takvom okruženju igrači se bolje osećaju, motivisaniji su da pruže mnogo više. Siguran sam da bi kvalitet naše lige dodatno porastao kad bi bilo više takvih stadiona“, kazao je Čolović za klupski sajt.

On smatra da će se između ta dva kluba voditi bitka za treće mesto u Superligi.

Smatram da su TSC i Čukarički dve najkvalitetnije ekipe posle večitih u ovoj ligi. To pokazuje i stanje na tabeli, bila je ovo zaista derbi utakmica, borba dve ekipe za treće mesto. Zasluženo smo pobedili vrlo dobar tim, iako smo ponovo kuburili sa povredama“.

A, tandem sa Topčiderskog brda je i dalje prejak za ostale, pogotovo to demonstrira ove sezone.

Baš zbog toga nam je cilj da ove sezone budemo treći. I da igramo dobar fudbal, da postižemo golove i da pobeđujemo, a da večitima priđemo koliko god to bude bilo moguće. Trenutno su Crvena zvezda i Partizan iznad ove lige, imaju najbolje ekipe, širok roster, igraju na vrhunskom nivou. Očekujem da i njima budemo konkurentniji kad se kompletiramo, prođemo zimske pripreme sa novim stručnim štabom“.

Prati Čolović nastupe srpskih klubova u Evropi i raduje se njihovim uspesima.

„Pratim sve nastupe večitih na međunarodnoj sceni, drago mi je da pariraju evropskim ekipama, to je dobra slika i za našu ligu. Zvezda i Partizan mogu da povuku i ostale klubove, njihov uspeh omogućiće preostalim predstavnicima Srbije lakše rivale u kvalifikacijama u narednim sezonama. Čukarički je već napravio pomak, prvi put zaigrao u trećoj rundi, bio blizu da eliminiše Hamarbi. Klub se najviše zasniva na promociji mladih, naša filozofija je drugačija, ali vremenom ćemo biti još bolji i u Evropi“, siguran je Stefan Čolović.


tagovi

Stefan ČolovićČukaričkiSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara