Stefan Hajdin spreman za novu šansu

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.11.18. | 23:13

Levi bek crveno-belih veruje u sigurno slavlje u osmini finala Kupa Srbije

Crvena zvezda će pre naglo preseći reprezentativnu pauzu. Izabranike Vladana Milojevića u sredu 21. novembra od 15 časova očekuje utakmica osmine finala Kupa Srbije protiv TSK-a iz Bačke Topole, koja će predstavljati priliku da se još jednom ukaže šansa igračima koji su imali manju minutažu u dosadašnjem toku sezone.

Ipak, to neće umanjiti ambicije aktuelnog šampiona, koji ove sezone želi da osvoji duplu krunu.
"Ostvarili smo odlične rezultate u prethodnom periodu, mnogo puta do sad smo istakli koliko nam je važan uspeh u domaćim takmičenjima. Svakom pobedom stičemo sve više samopouzdanja. Zato sam uveren da ćemo nastaviti niz pobeda i u Kupu Srbije", istakao je Stefan Hajdin.

Izabrane vesti

Levi bek crveno-belih bi mogao da se nađe u statnoj postavi domaćina.
"Ekipa broji mnogo kvalitetnih igrača koji čekaju šansu. Siguran sam da ćemo je iskoristiti već u sredu protiv TSK-a. Imao sam prilike već da igram sa njima. Znam da su dobra ekipa, ambiciozna, sa ciljem da uđu u Superligu Srbije. Verujem da će uspeti u tome. Ipak, verujem i da nam susret u Kupu neće predstavljati problem. Spremni smo da zabeležimo novu pobedu i da nastavimo borbu ka završnici".

Milojević je kao i uvek tokom reprezentativne pauze imao smanjeni fond igrača na treninzima.
"Dosta igrača je otišlo u nacionalne timove, što je logičan sled događaja nakon uspeha koji smo zabeležili u prethodnom periodu. Naravno da se oseća nedostatak igrača, ali oni i tamo odlično treniraju i vratiće se potpuno spremni. Mi ostali naporno radimo ovde, stručni štab se trudi da nas što bolje pripremi za izuzetno naporan kraj ovog dela sezone koji nas očekuje u narednih mesec dana", zaključio je Hajdin.

Crvena zvezda ulazi u završni pakleni ritam u ovoj sezoni, pošto će odigrati osam mečeva za manje od mesec dana. Posle okršaja sa TSK-om slede gostovanja Radnjičkom iz Niša i Napoliju.

Foto: Star Sport


tagovi

Stefan Hajdin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara