Stefan nije odustajao od plana 110 dana: Još samo 10 upražnjenih mesta u Mozzartovom avionu za Katar

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.10.22. | 12:58

Deset pogodaka i trostruko zadovoljstvo

Verovanje i neodstupanje od cilja donelo je 12 dana pre kraja nagradne igre kompanije Mozzart Stefanju J. put u Katar i privilegiju da se nađe među 122 dobitnika nagrade koja podrazmeva odlazak na utakmicu Srbije i Brazila na Svetskom prvenstvu.

Igrač koji je sa impresivnih deset pogodaka stigao do kvote 1620 i tako uz značajnu isplatu obezbedio i prvo mesto na dnevnoj listi tiketa sa najvećom kvotom, prilikom sumiranja prvih impresija istakao je da je ciljano igrao tikete koji bi mogli da mu donesu mesto u Mozzartovom avionu.

Izabrane vesti

"Ispratio sam promociju nagradne igre i od njenog početka sam pokušavao da najvećom kvotom stignem do nagrade. Ciljano sam igrao tikete koji ispunjavaju uslovi kada sam prošao bio sam svestan da je izvesno da ću putovati u Katar", rekao je Stefan na početku razgovora.

Čitav dan dobitnik je proveo prateći utakmice. Niz pogodaka krenuo je sa duelom egipatskih timova i tpiom da će susret Tamije i Beni Suef Telefonata biti okončan uz najviše jedan gol, a okončan je uz dramu u režiji evroligaša Bajerna i Olimpije Milano.

"Bajern je doneo poslednji pogodak, ali sam uz njega izgubio tonu živaca. Igrao sam na Bavarce uz hendikep oji je podrazumevao poraz sa najviše dva koša razlike. Imali su nemci dva slobodna bacanja i nisu ih iskoristili, te je u poslednjim sekundama Olimpija mogla da uveća prednost i da mi pokvari slalvje. Ipak, sreća je bila uz mene".

Stefan među svim zadovoljstivma koja koja je doneo impresivni tiket, međutim jasno gradira sve povode za sreću.

"Posebno mi je drago zbog same činjenice da sam po nekom kriterijumu prvi u Srbiji. Uz to, put na Svetsko prvenstvo u Katar je jedinstvena privilegija, a na kraju, ni novčani dobitak nije zanemarljiv", ne skrivajući zadovoljstov istakao je dobitnik u Mozzartovoj nagradnoj igri za 20. oktobar.

Podsetimo, nagradna igra traje do kraja meseca, te je još 10 slobodnih mesta u Mozzart avionu. Posle dosta vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve.Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.


tagovi

pogodi najveću kvotuKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara