Stevanović posle prvenca: Oduvek sam sanjao proslavu na jugu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.19. | 12:00

Veče koje će Filip zauvek pamtiti

Dosanjao je Filip Stevanović dečački san. Postigao je prvi gol u dresu Partizana i odmah otrčao na jug da ga proslavi. Zakoprcala se lopta u mrežu Konahsa posle male majstorije mladog napadača: dribling i odmah šut ispod protivnikove noge u bliži ugao – gol.

Stevanović je stavio tačku na utakmicu u Humskoj (3:0) i zaslužio prve ovacije na velikoj sceni.
Želja mi je, kao napadaču, da postižem golove i da ekipa pobeđuje. Sinoć se zadesila takva prilika koju sam morao da iskoristim. Proslava gola? Naravno, na jugu, to mi je oduvek bila želja kad postignem prvenac u Partizanu“, rekao je Stevanović.

Izabrane vesti

Dobio je mladi fudbaler šansu na početku drugog poluvremena umesto Đorđa Ivanovića. I opravdao je očekivanja. Igrao je slobodno, mirno, motivisano. Straha ni u tragovima.
Nisam imao tremu, jer imam veliku želju za dokazivanjem i zahvalan sam celom stručnom štabu na ukazanoj šansi i celoj ekipi što me opuštaju svakim danom sve više“.

Odahnuo je i Stevanović, kao svi u Partizanu, što je Konahs skinut sa dnevnog reda.
Ušli smo u meč znajući da mogu samo fizički da nam pariraju. Uslovi za igru u Beogradu nisu mogli da se porede sa onim u Velsu. Najvažnije od svega je da smo ih se rešili“.

Stekao je kredit Stevanović da ove sezone dobije pravu šansu u prvom timu Partizana. Vreme adaptacije na seniorski fudbal je na izmaku, potvrđuje to i lepi gol protiv Konahsa. A, Filipove ambicije za novu sezonu su jasne:
Želim da se kvalifikujemo u Ligu Evrope i da osvojimo duplu krunu“, poručuje Filip Stevanović.

Kako kažu u Humskoj, nova „velika stvar“ iz omladinske škole Partizana...

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara