Hakan Čalhanoglu
Hakan Čalhanoglu

Stigla ozbiljna ponuda, Milan bi da ga proda, a on neće nigde jer mu je lepo s Gatuzom

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.12.18. | 21:05

Čudna situacija između Rosonera i Hakana Čalhanoglua

Ugledna Gazeta je juče uzburkala San Siro informacijom da je RB Lajpcig spremio 15.000.000 evra za turskog reprezentativca Hakana Čalhanoglua, koji već neko vreme ne prikazuje partije kakve su se od njega očekivale.

Nekadašnji plejmejker HSV-a i Leverkuzena stigao je u leto 2017. iz Bundeslige za 21.300.000 evra, ali nije do sada uspeo da oduševi nikoga u gradu mode, što bi moglo da rezultira i rastankom već u januaru.

Izabrane vesti

Čak je i tehnički direktor Rosonera Leonardo danas priznao da će klub morati da rasprodaje čim se otvori pijaca.
"Kupili smo Lukasa Paketu u oktobru i dobili pismo od UEFA u kome nam osporavaju taj posao. Nismo dobili ni novac od zarade od igranja u Ligi Evrope dakle nema velikih ulaganja u pojačanja. S druge strane imamo ogroman igrački kadar, čak 30 profesionalaca i moramo da ga smanjimo kako znamo i umemo, pod hitno. Oni koji ostaju ostaće jer to žele, oni koji ne ostaju, ćao i doviđenja", najavio je Leonardo.

Njegov istup za sada ne pogađa Čalhanoglua, koji ne razmišlja o odlasku iz Italije iako je utisak da bi ga klub rado prodao bilo kome.
"Srećan sam u Milanu, lepo mi je sa Gatuzom. Ovde se osećam kao kod kuće. Odnos s trenerom je stvarno dobar, čak i kada se naljuti na mene. Prihvatam sve zamerke i kritike jer je dobar trener i ima pobednički mentalitet. Bolje da mu ne kažem često šta mislim jer voli da mi opali i poneku zaušku", rekao je Čalhanoglu za nemačke medije.

Videćemo šta će biti s Turčinom tokom januarskog prelaznog roka. Sada je najvažnije za Rosonere da sutra pobede SPAL na svom terenu.

Foto: Reuters    


tagovi

Hakan ČalhanogluLeonardoZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara