Stiven Džerard dobio ponudu: Da li rizikovati sa uspavanim velikanom?

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.04.18. | 14:32

Ako prihvati, imaćemo dodatnu aromu derbija, ako ne, opcija je Nil Vornok

Grejem Mutri je potrajao samo sedam meseci. I to kao privremeno rešenje. Ionako je planiran samo da privede kraju još jednu razočaravajuću sezonu Glazgov Rendžersa koju je još na početku upropastio Portugalac Pedro Kaišinja. A posle njih komandnu palicu na Ajbroks parku mogao bi da preuzme - Stiven Džerard.

Legendarni kapiten Liverpula prvi je kandidat uprave Rendžersa i da su pregovori s njim već započeti. Predsednik Dejv King je u utorak doputovao u Liverpul, zajedno sa još nekoliko članova uprave i ponudio Džerardu posao, te sad samo od njega zavisi da li će ga i prihvatititi. Trenutno je angažovan kao trener omladinskog tima Liverpula i ovo bi mu bio prvi značajniji posao u karijeri, ali valja imati na umu da je pre godinu dana odbio ponudu MK Donsa, pod obrazloženjem da je još rano za seniorski fudbal i da želi postepeno da napreduje.

Izabrane vesti

Ostaje otvoreno pitanje da li Džerard, ako bi prihvatio ponudu, rizikuje da već na startu karijere bude „potrošen“, jer Rendžers, uz sve uvažavanje, još nema tim spreman da se upusti u trku za Seltikom, a ni kao klub nije očvrsnuo posle bankrota zbog kojeg je morao da se spusti u Četvrtu ligu. Ako bi se pak odlučio da dođe na Ajbroks, onda bismo gledali sudar nekadašnjeg šefa i kapitena Liverpula Brendana Rodžersa i Stivena Džerarda u Old Firm derbiju.

Kao drugi kandidat za klupu Glazgov Rendžersa slovi Nil Vornok. Iskusni stručnjak je trenutno angažovanu Kardifu s kojim cilja promociju u Premijer ligu.

FOTO: Action images


tagovi

Stiven DžerardNil VornokGlazgov Rendžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara