Stiže ponuda za Bena: Oko 2.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 11.08.19. | 13:39

Klub iz Saudijske Arabije sprema ponudu

Ponuda turske Konje je početkom leta odbijena pod izgovorom da je El Fardu Ben neophodan timu Vladana Milojevića tokom evropskih kvalifikacija. Ista konstatacija važi i sad, iako je reprezentativac Komorskih Ostrva pod velikim znakom pitanja za meč u Kopenhagenu zbog bolova u primicaču.

Moguće je da će El Fardu Ben do kraja avgusta ostati u Crvenoj zvezdi, a da će onda promeniti sredinu. Tačnije, postoji ozbiljna mogućnost da strelac šest golova u prošlosezonskim kvalifikacijama karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. Na Marakani su okupirani revanš mečom sa Kopenhagenom, možda i najznačajnijim duelom u prvom delu sezone. Sve druge aktivnosti su stavili u drugi plan, ali po povratku iz Danske mogla bi da počne ozbiljnija priča oko Benovog transfera. A isti se kuva već nekoliko sedmica.

Izabrane vesti

Zvezdini problemi se množe: Otpada i Ben!

Zvezda i dalje čeka zvaničnu ponudu, ali su u Ljutice Bogdana dobili čvrsta uverenja da će jedan klub iz Saudijske Arabije  vrlo zainteresovan za Afrikaca i da je spreman da za njegovu slobodu plati dva miliona evra. Pristojna cifra ako se zna da Benu ističe ugovor za 12 meseci, i da Zvezda ima poslednju priliku da zaradi ozbiljnu svotu novca na bivšem članu Olimpijakosa.

Ben je u Crvenoj zvezdi odigrao 65 mečeva, postigao je 35 golova i upisao 18 asistencija. Spada u red najproduktivnijih stranaca koji su igrali na Marakani. Istina, u poslednje vreme je pao u formi. Nije bio na prepoznatljivom nivou i tokom prolećne sezone.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara