Ričmond Boaći
Ričmond Boaći

Stižu milioni, Boaći ipak ide! Zvezda počela da traži zamenu

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.02.18. | 10:42

Ponovo se pominje Nemanja Nikolić iz Spartaka

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je tokom priprema u Antaliji remizirao dosadašnje aktivnosti u zimsko prelaznom roku, uz ogradu "da Boaći ostaje za sada". Pijaca je zatvorena u većini evropskih zemalja, ali čini se da će posle jednomesečne sage snažni napadač pronaći inostrani angažman i doneti klubu sa Marakane preko potrebne milione. U ovom slučaju se priča da će transfer iznositi 6.000.000 evra!

Mnogo činjenica sugeriše na takav rasplet koji bi, nema sumnje, obradovao rukovodstvo, ali najviše zaposlene i igrače Crvene zvezde. Naime, rukovodstvo crveno-belih na stolu ima ponudu jednog kineskog kluba, čije ime se drži u tajnosti. Otuda je odgovornima sa “Marakane“ laknulo kada su saznali da Boaćijeva povreda lista, zadobijena u susretu sa Sileksom, nije teže prirode. Angažovana je doktorka Marijana Kovačević kako bi osposobila najboljeg strelca tima za duel za CSKA, ali i potencijalnu prodaju.

Izabrane vesti

Naravno, na Marakani su prilično zakopčani kada je reč o ovoj temi. Nekoliko puta viđen transfer Ričmonda Boaćija se nije ostvario, ali sada ima mnogo više od dima. Tačnije, Kinezi su zapalili vatru do te mere da je Crvena zvezda počela da traži alternativu za sjajnog centarfora.

Pitanje je samo hoće li se transfer Boaćija u Kinu realizovati pre ili posle prvog meča sa moskovskim klubom. Međutim, crveno-beli su spremni da reaguju. Ulogu prvog napadača imaće Aleksandar Pešić, tu je i mladi Joveljić, neizvestan je status Milana Pavkova... Dovoljno špiceva na broju... Ipak, crveno-beli su već pitali pod kojim uslovima bi mogli da angažuju najboljeg strelca subotičkog Spartaka Nemanju Nikolića. Nekadašnji član Aktobea ima iza sebe odličnu jesen, kao i većina momaka iz Spartakove družine. Postigao je osam golova i sebe preporučio bogatijim sredinama.

Prema sazanjima MOZZART Sporta Nikolić je odbio finansijski primamljivu ponudu slovačke Dunajske Strede i poljskog Zagleblja. Smatra da zaslužuje da se okuša u jačim sredinama, a možda mu je sugerisano da treba da sačeka konačnu Zvezdinu reakciju. Tačnije, Boaćijevu eventualnu ponudu koja bi narednih dana trebalo da se pretoči u zvaničan transfer.

Ali iskustvo iz ovog prelaznog roka nas je naučilo da sa prodajom Boaćija ništa nije sigurno... Nikolić čeka da se pridruži Hajdinu!

PišeDarjan NEDELJKOVIĆ;
Foto: FK Crvena zvezda.


tagovi

Ričmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara