Stjarnan bije kao lud

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.06.18. | 07:55

Jedan od fikseva dana krije se na Islandu

Islanđani su pozitivno iznenadili na na premijeri Grupe D Svetskog prvenstva izborivši remi protiv moćne Argentine. Dobar start reprezentacije bacio je u potpuni zapećak tamošnji klupski fudbal, ali vas to ne bi trebalo da zanima, jer bi eventualna zarada od kombinacije mundijalskih mečeva i utakmica iz manjih liga mogla da bude baš dobra. 

E sad, šta i kako?

Izabrane vesti

Nedavno je u razgovoru za TIP Novosti trener Akurejrija Srđan Tufegdžić rekao da Stjarnan popravlja formu. I bio je u pravu. Tada je tipovao na pobedu Stjarnana protiv Fjolnira, domaći su razneli goste sa 6:1, a da je ovaj klub u dobrom naletu svedoči i niz od osam uzastopnih mečeva bez poraza, od čega je na pet slavio.
"Stjarnan diže formu, a nedavno je na meču završenom rezultatom 1:1 imao neverovatna 34 šuta ka protivničkom golu", govorio je Tufegdžić. 

Stoga, nema razloga da ne nastavimo sa praćenjem Stjarnana na tiketima. Ako im je već krenulo.

U 10. kolu snage odmeravaju sa IBV-om koji je pretposlednji na tabeli sa samo osam osvojenih bodova, vezao je dva poraza i autsajder je na ovom meču. Realno, potencijalno kvalitetan fiks na Islandu. Još ako se uveže sa golovima...

U sredu se sastaju Valur i Hafnarfjordur.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:00 4505 ISL 1 Stjarnan - Ibv kmb 1&3+ 1,95
Ukupna kvota1,95

ISLAND 1 - 10. KOLO: 

Utorak

Sreda

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

IslandIsland 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara