Stojiljković spreman za revanš?

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.07.18. | 10:45

Na Marakani donekle odahnuli, ali intenzivirali pregovore oko dovođenja novog (starog) napadača

Na Marakani veruju da će Nikola Stojiljković biti spreman za revanš susret prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Spartaksa iz Jurmale (utorak, 20.30 časova). Snažni napadač morao je da izađe iz igre u 18 minutu zbog bolova u zadnjoj loži i mesto napadač prepusti Milanu Pavkovu.

Dovoljno da se upali alarm među navijačima i članovima stručnog štaba srpskog šampiona, posebno ako se zna da je Stojiljković kuburio sa sličnom povredom i tokom pripremnog perioda. Međutim, posle jučerašnjih dešavanja na Marakani su donekle odahnuli.

Izabrane vesti

Nekadašnji član Čukaričkog je bio podvrgnut pregledu magnetnom rezonancom. Dijagnostifikovano je da je Stojiljković istegao mišić zadnje lože.  Niije reč o bezazlenoj povredi, ali dobra stvar za Stojiljkovića je podatak da nije došlo ni do delimičnog pucanja. Zbog toga postoji šansa da doskorašnji član Brage bude spreman za revanš protiv letonskog predstavnika... Stojiljković će biti podvrgnut terapijama, a odgovor o njegovoj stanju daće naredni dani.

Kako bilo šansu ponovo čeka Milan Pavkov, a čelnici Crvene zvezde su intenzivirali pregovore oko dovođenja novog napadača. Najrealnija opcija je Ričmond Boaći. Vikend bi trebalo da da konačan odgovor.


tagovi

Nikola Stojiljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara