Vladimir Stojković
Vladimir Stojković

Stojković na Pinku: Srbija ima dva sina - Zvezdu i Partizan!

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.09.18. | 08:05

„Za ovu zemlju bih skočio i sa Beograđanke“, poručuje golman crno-belih

Izjava Vladimira Stojkovića po okončanju 158. večitog derbija i dalje je jedna od centralnih tema ne samo u fudbalu već i u celom srpskom društvu. Vruća glava, neprimerena izjava i lavina nezadovoljstva prema jednom od najboljih srpskih golmana u protekle dve decenije.

Otuda i Stojketovo pokajanje. Iskreno...
"Iskoristio bih priliku da se iskreno iz srca izvinim svakom Srbinu. Zvuči kontradiktorno da sam to izjavio ja koji se po sto puta dnevno prekrstim. Moja poruka nije imala političku notu. Jednostavno, jedna sudijska odluka me je dovela do toga da kažem nešto zbog čega me je sada sramota. Od 77. minuta sam samo pričao sa saigračima i prijateljima iza gola, novinarima. Samo sam o tome mislio. Mogao sam da primim gol. I dan-danas tražim dokaz i tražiću ga dok sam živ", rekao je Stojković gostujući u emisiji "Amidži šou" na TV Pink.

Izabrane vesti

Zatim je nastavio u istom tonu...
"Ubeđen sam 80, 90, ma čak i 100 odsto da nije bio gol. Spreman sam da se izvinim ako grešim, ali sam siguran da nije bio gol."

Istakao je i da nema nikakve sumnje u organe Fudbalskog saveza posle ovog duela.
"Sa predsednikom (prim.aut. Slaviša Kokeza) imam odličan odnos, on je prvi koji je smeo da me predloži za najboljeg srpskog igrača za 2017. godinu."

Vratio se potom Stojković još jednom na meč sa Zvezdom.
"Niko ko nije igrao fudbal ne može da shvati koja je to doza adrenalina kada se osetiš prodatim, odnosno kada nešto nije fer. Kako sam branio za Srbiju, tako branim i za Partizan, nažalost navijača protivničkog tima. Svim srcem čuvam ono što mi je sveto. A za Srbiju bih skočio sa Beograđanke."

Za kraj, golman Partizana je imao i jasnu poruku za celu Srbiju.
"Imali smo medijski linč sedam dana pred derbi. Partizan je toliko bio omalovažavan da nisam mogao da verujem. Hoću svima da pošaljem poruku da Srbija ima dva sina: Crvenu zvezdu i Partizan", poručio je Vladimir Stojković.

Foto: Screenshot


tagovi

Vladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara