(Star sport)
(Star sport)

Strašan udarac za Partizan: Povređen Mateus Saldanja, a derbi je iza ćoška

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 16:57

Brazilac zamenjen u prvom poluvremenu meča sa IMT-om

Samo što je počeo drugi deo sezone, stručni štab Partizana je suočen sa kadrovskim problemima. Neke može da reši improvizacijom, ali je pitanje kako će nadoknaditi izostatak Mateusa Saldanje.

Prvi strelac Mozzart Bet Superlige je posle pola sata okončao duel sa IMT-om, usled povrede. U pitanju je zadnja loža, za koju se Brazilac uhvatio posle jednog duela na centru i to je bio znak da napadač crno-belih ne može da nastavi prvi susret pred svojom publikom u kalendarskoj godini.

Izabrane vesti

Lekarski tim lidera na tabeli je pokošao da osposobi Saldanju, ali se ispostavilo da je povreda, ipak, takva da je zahtevala momentalnu izmenu, pa je umesto Mateusa na teren kročio Nemanja Nikolić.

Zasad je teško pretpostaviti koliko će Saldanja morati da pauzira, ako uopšte bude na bolovanju. Kako god da bude, njegov izostanak bi u narednim utakmicama mogao da uzdrma šampionske ambicije crno-belih, jer je reč o autoru 15 golova u dosadašnjem toku prvenstva.

Kalendar takmičenja ne ide u prilog Igoru Duljaju, jer Partizan u narednom kolu putuje u Surdulicu, pa čeka Železničar, dok je za 9. mart zakazan drugi ovosezonski derbi, na stadionu “Rajko Mitić”, koji bi mogao da odredi ko će posle osnovnog dela prvenstva završiti na prvom mestu. Značajno, jer lider posle 30. kola stiće prednost da u plej-ofu bude domaćin večitom rivalu na svom terenu.

Podsetimo, stručni štab ne može da računa na duže povređenog štopera Nikole Miličića, a duel sa Traktoristima, usled kartona propuštaju Nikola Antić i Bibars Natho.



tagovi

Mateus SaldanjaFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara