Sudar neiskusnih trenera

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.07.18. | 12:46

Vitoša Bistrica nikada nije pobedila Dunav Ruse

Prošle sezone su do opstanka morali kroz baraž. U predstojećoj je prioritet i za Vitošu i za Dunav Ruse je da izbegnu opasnu zonu i bez trzavica uplove u sigurnu luku. A upravo će pomenuti dvojac započeti još jednu kampanju u Bugarskoj (17.30), gde se danas sastaju još Černo More i Botev Vraca (19.45).

Gosti su tokom leta potpisali ugovore sa devetoricom novih igrača, a tamošnji mediji pišu da bi neuigranost mogla da bude problem (naročito u nekoliko uvodnih utakmica) za ne toliko iskusnog trenera Malina Oračeva. Na suparničkoj klupi sedeće takođe neiskusni Rosen Kirilov, s tim da se uprava kluba iz predgrađa Sofije nada da bi on mogao da doprinese iskustvom koje je sticao tokom reprezentativne karijere. Za nacionalni tim Bugarske odigrao je 51 utakmicu. Bistrica je dovela četiri pojačanja, među kojima je najzvučnije Nasko Milev, osvajač Kupa minule sezone sa Slavijom iz Sofije.

Izabrane vesti

Podsetimo, Vitoša Bistrica nikada nije pobedila Dunav Ruse! U prethodnoj sezoni su četiri puta ukrštali koplja i svaki put je Dunav izlazio kao pobednik, uz ukupnu gol-razliku 9:2. Takođe, fudbaleri Bistrice uz Botev Vracu imaju najmanju tržišnu vrednost u bugarskoj eliti.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 17:30 1201 BUG 1 Vitosha B. - Dunav Ruse ds X2 1,32
Pet 19:45 1202 BUG 1 Cherno More - Botev Vratsa ki 1 1,50
Ukupna kvota1,98

Foto: Action Images

 


tagovi

Bugarska 1sportsko klađenjeBistricaVitošaČerno MoreDunav Ruse

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara