Sudija nokautiran, spiker pitao: Ima li neko u publici ko zna pravila? Navijač priveo meč kraju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.01.24. | 17:12

Bizarne scene u Nemačkoj

Efikasno subotnje popodne u Bundesligi i bizarnost na utakmici Volfzburg – Keln. Taj meč je potrajao duže od ostalih, usled skoro frtalj časa prekida.

Razlog – nesvakidašnji. Povreda sudije. Dešavalo se i ranije da nekog zaboli mišić, pa da prepusti pištaljku četvrtom arbitru, međutim, na Folksvagen areni viđena je drugačija scena. Igrao se 14. minut, kad je talentovani defanzivac Jarčeva, Maks Finkgrafe intervenisao i snažnim udarcem izbacio loptu u aut. Sve je u potezu levog beka bilo dobro, osim što je nehotice pogodio pomoćnog sudiju Torbena Zivera direktno u glavu.

Izabrane vesti

Koliko je to bilo bolno svedoči prekid u trajanju od 14 minuta. Lekari su ukazali pomoć Ziveru, pokušali da ga osposobe, ali zbog posledica vrtoglavice, usled siline šuta, Torben se nije osećao dobro i zato je odlučio da se povuče. Umesto njega, zastavicu je zadužio Nikolas Vinter, koji je meč počeo kao četvrti sudija.

Prekid je, između ostalog, potrajao 14 minuta, zato što organizatori nisu mogli odmah da nađu zamenu četvrtom arbitru. Zato su u pomoć pozvali spikera i sa razglasa objavili „konkurs“ za upražnjenu poziciju, pitajući ima li na stadionu nekog ko zna da sudi.

Javio se Tobijas Krul. Sad navijač, nekad polaznik Volfzburgove akademije. Inače, amaterski sudija. Dovoljno dobar da pomogne...



tagovi

sudijaBundesligaVolfzburgKeln

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara