Superklasiko samo što nije, ali bitka u Libertadoresu mora da se bije

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.09.18. | 17:50

Boka i River igraju prve četvrtfinalne duele protiv Kruzeira, odnosno Independijentea

Atletiko Tukuman i Gremio su jutros otvorili četvrtfinalnu rundu Kopa Libertadoresa, a noćas će prve mečeve odigrati argentinski rivali Boka Juniors i River Plata. Lo Henesesi dočekuju Gremio, dok Milioneri idu na noge Independijenteu. Zanimljivo, za samo tri dana, u nedelju, očekuje nas Superklasiko.

Boka i Kruzeiro sastaju se prvi put posle deset godina, kada su takođe vojevali boj u okviru Kopa Libertadoresa. Tada su u trećoj rundi uspešniji bili popularni Đenovljani sa dva slavlja, dok je sada ulog daleko veći. Boka u meč ulazi puna samopouzdanja, pošto je vezala četiri pobede računajući sva takmičenja, dok je Kruzeiro nanizao pet utakmica bez poraza, mada je čak četiri puta remizirao. Lisice su, uz Šapekoense, tim koji je najviše puta u brazilskoj Seriji A igrao X. Tačnije, Kruzeiro je remizirao na šest od poslednjih sedam mečeva u prvenstvu. Nedostaje učinak Ernana Barkosa i Freda, ekipa uglavnom igra 0-2. S druge strane Boka igra efikasno, a na Bombonjeri nije primila gol na sedam poslednjih domaćinstava na kojima ostvarila pobede.

Izabrane vesti

River gostuje u Aveljanedi, gde je do pre nekoliko godina bio gazda. Independijente je doskoro bio inferioran kod kuće u sudaru sa Milionerima, ali se stanje promenilo. Crveni đavoli su slavili na četiri od prethodnih pet dvoboja, pa iako ekipa nimalo ne briljira u uvodnom delu sezone niko Riveru ne može da garantuje lagan meč.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 00:30 6452 COPAL Independiente - River Plate ug 0-2 1,41
Čet 02:45 6453 COPAL Boca Juniors - Cruzeiro kmb 1X&0-2 (-) 1,72
Ukupna kvota2,43

KOPA LIBERTADORES - ČETVRTFINALE, PRVI MEČEVI

Sreda
Atletiko Tukuman - Gremio 0:2 (0:1)

Četvrtak
00.30: (2,70) Independijete (2,70) River Plata (2,95)
02.45: (1,72) Boka Juniors (3,25) Kruzeiro (5,20)

Petak
02.45: (2,95) Kolo Kolo (2,80) Palmeiras (2,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeBoka juniorsRiver PlejtKruzeiroIndependijenteKopa Libertadores

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara