Suso pakuje, Pipita rešeta, Milan opet pobeđuje! Ćiro srušio ljubičasto prokletstvo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.10.18. | 16:47

Ubedljiva pobeda Rosonera, Lacio lakše diše

Proradio je tandem SusoIguain i Milan opet pobeđuje. Bez mučenja. Španac pakuje, Argentinac pogađa i Rosoneri su opet u dobrom ritmu. Posle ubedljivih pobeda nad Sasuolom i Olimpijakosom, danas su na San Siru lako pregazili Kjevo sa 3:1.

Pipita Iguain rešeta kao u najboljim danima. Argentinac je postigao šest golova na poslednjih šet mečeva za Milan. Danas dva komada. Ali ponajbolji Milanov igrač je bez dileme Suso. Ako ne daje golove, onda ih namešta. Danas je namestio oba Iguainu i sa šest asistencija je najbolji u ligi. 

Izabrane vesti

Milan je rutinski slomio otpor autsajdera iz Verone. Promašivali su na početku Čalhnagolu i Bonaventura, ali je onda proradio tandem Suso Iguain. Dva puta je Španac sjajno našao Argentinca koji ne prašta u takvim situacijama i Milan je prelomio pitanje pobednika već u prvom poluvremenu...

U drugom poluvremenu je i Džek Bonaventura pogodio udarcem sa distance, a utešni gol za Kjevo je dao veteran Serđo Pelisije posle velike greške Milanove odbrane.

Lacio je odahnuo posle serije loših rezultata i došao do srećne pobede nad Fiorentinom – 1:0. Ćiro Imobile je konačno srušio ljubičasto prokletstvo i prvi put u karijeri dao gol Violi. Jedan, ali vredan pobede koja mnogo popravlja atmosferu u Laciju. Ekipa i trener su bili pod pritiskom u poslednje vreme i sada lakše dišu.

Imaće Fiorentina za čim da žali posle ovog meča. Marko Benasi je promašio fantastičnu priliku na 0:0 posle greške odbrane domaćih. Doduše, imao je i Lacio dobru priliku posle grške golmana gostiju Lafona. Ali, utisak je da je Viola prva zaslužila vođstvo. Međutim, Lacio je bio taj koji je našao put do mreže. I to Ćiro Imobile posle kornera kada je u 37. minutu sjajno sačekao loptu na drugoj stativi. 

Imala je Fiorentine šanse za izjednačenje i u drugom poluvremenu, ali ih nije iskoristila. Nikola Milenković je dobro odigrao ceo meč za goste, dok je Sergej Milinković Savić još jednom podbacio u timu Laciju. 

Sampdorija je u derbiju sredine terena savladala minimalcem Atalantu u gostima. Lorenco Toneli je ostao nepokriven posle korner u 76. minutu i surovo je kaznio Gasperinijev tim.  

ITALIJA 1 - 8. KOLO

Petak

Torino - Frozinone 3:2 (1:0)
/Rinkon 20, Bazeli 46, Berenger 71 - Goldaniđa 58, Ćano 64/

Subota

Kajari – Bolonja 2:0 (1:0)
/Žoao Pedro 22, Pavoleti 69/

Udineze - Juventus (0:2)
/Bentankur 33, Ronaldo 37/

Empoli - Roma 0:2 (0:1)
/Nzonzi 36, Džeko 85/

Nedelja

Đenova - Parma 1:3 (1:3)
/Pjontek 6 - Rigoni 16, Siljardi 26, Ćeravolo 30/

Atalanta - Sampdorija 0:1 (0:0)
/Toneli 76/

Milan - Kjevo 3:1 (2:0)
/Iguain 27, 34, Bonaventura 56 - Pelisije 63/

Lacio - Fjorentina 1:0 (1:0)
/Imobile 37/
18.00: (1,35) Napoli (5,30) Sasuolo (8,00)
20.30: (5,70) SPAL (3,70) Inter (1,65)

* Kvote su podložne promenama 


tagovi

Gonzalo IguainĐakomo BonaventuraĆiro Imobile

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara