Švedska 2 - uz njih se čekaju golovi

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.06.18. | 11:00

Ergrite je zakovao, ali je zato u poslednje vreme, pravi kladilački rudnik za bogata GG tipovanja

Odličan start, a onda zastoj... To bi u njakraćem bio opis forme, a s njom i učinka domaćeg Ergritea, koji je do 14. kola sabrao sedam dobitnih, i po tri remi i izgubljene partije.

Danas je pred njima Jenćeping, koji osrednje rezultate u minulih pet kola kljiži kroz dva X ishoda, isto toliko poraza, sa samo jednom pobedom protiv Varnama, koji je usput rečeno, fenjeraš prve kategorije. Ergriteu neće biti lako da savlada takvog rivala, jer nešto je debelo zasmenato timu, budući da domaćin ne zna za slavlje na četiri uzastopne utakmice. Uz to, ni tradicija nije na njihovoj strani, jer Jenćeping prati tradicija boljeg u mečevima ovoga para, iako je njihova poslednja utakmica datira na još u daleku 2013. godinu.

Izabrane vesti

Da pređemo ipak na aktuelni trenutak, odnosno na kladilačke konstante koje važe u ovom momentu. Dakle, Ergrite ima četiri vezane GG utakmice, a vredi znati i da je na tri od minulih pet susreta ovoga tima dolazilo i 4+. Na Jenćeping je kombinacija GG&4+ došlo na ukupno dve od proteklih pet utakmica, između čega su se ugnezdili mečevi sa 0-2 gola, na kojima je takođe prolazno ocenjeno NG tipovanje.

Kako sada stvari stoje, Ergrite će večeras morati da napadne. U praksi, to vuče na golove, koji ne bi trebalo da iznenade, budući da ih domaći do 14. kola knjiže kroz bogatu gol razliku od 26:17.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 5418 ŠVE 2 Orgryte - Jonkopings Sodra kmb 1&3+ 3,40
Ukupna kvota3,40

Švedska 2 – 14. kolo
19.00 (2,00) Ergrite (3,30) Jenćeping (3,60)
* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Švedska 2sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara