Švedska kanonada, jer Eskilstuna više i ne krpi mrežu

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.05.18. | 13:26

Samo bez postavljanja margina! Čudo bi bilo ukoliko više od tri lopte ne završi u mreži na utakmici Nora - Eskilstuna Siti

Šta očekivati od četvrtoligaškog fudbala u Ševedskoj? To je manje ili više umesno kladilačko pitanje, jer reč je o takmičenju ekstremnih raspucavanja, u kojima golovi umeju bukvalno iz časa u čas da probijaju zadate margine, naravno ukoliko se odlučite za "minimalce" tipa 0-2.

Pošto nam je večeras od 19 časova na meti susret Nore i Eksilstuna Sitija, dobro je znati da su gosti igrali 4+ na poslednja tri meča. Naravno, sve bi tu bilo jasno kao dan da Ekilstuna nije pre toga vezala dve utakmice 0-2. Jedna činjenica vezana za goste ipak je nepobitna! Eksilstuna nije videla pobedu još od septembra prošle godine, što ne treba smatrati očajem, nego bukvalnom rezultatskom katastrofom. Nora je na poslednjih pet utakmica slavila dva puta, što uz podatak o čak tri GG4+ ishoda na minulih pet susreta već vuče na jasan zaključak.

Izabrane vesti

Eto, zna se ovde ko je favorit, jer čudo bi bilo ukoliko bi Eskilstuna Siti izvukla makar bod, ukoliko je dvojka već u domenu naučne fantastike. Ako na to dodamo i primljenih 12 golova samo u poslenja tri kola, potpuno će nam se otvoriti oči pri spoznaji razloga zbog kojih se ovaj tim smatra trećom najgorom odbranom u ligi, koja je u tesnoj saradnji sa nesposobnim napadom overila gol razliku 4:18.  

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:00 5451 ŠV4SS Nora BK - Eskilstuna City ug 4+ 1,95
Ukupna kvota1,95

Švedska 4 Jug

19.00: (1,30) Nora (5,30) Eskilstuna Siti (6,70)
* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Švedska 4sportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara