Svi detalji Balotelijevog ugovora u Marselju: Do juna 5.400.000 evra, tu su i bonusi za lepo ponašanje

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.01.19. | 11:18

Nekadašnji reprezentativac Italije će odlično finansijski proći

Već danima traju pregovori na relaciji Nica-Marselj oko angažovanja kontroverznog napadača. Činilo se u jednom trenutku da su pregovori zapali u ćorsokak, ali nekadašnji reprezentativac Italije je sve bliži Velodromu.

On je raskinuo ugovor sa Nicom,doputovao je sinoć u Marselj, a danas bi, posle medicinskih pregleda, trebalo da se obaveže na vernost šampionu Evrope iz 1993. godine.

Izabrane vesti

Definitivno, Marselj nije žalio para kako bi Balotelija doveo u svoje redove. Lekip danas donosi informaciju da bi do juna Baloteli mogao da u francuskoj luci zaradi 5,4 miliona evra.

Eminentni francuski list navodi da se Marselj obavezao da Baloteliju na osnovu plate iskešira četiri miliona evra. Ali to nije sve: Baloteli će moći da na ime bonusa zaradi još dodatnih 1,4 miliona evra.

U slučaju da do kraja ove sezone, postigne deset i više golova, Baloteli će zaraditi 6000.000 evra. I to nije sve. Znajući prevrtljivu i čudnu ćud sjajnog napadača Marselj je u ugovor stavio još jednu klauzulu. Ukoliko Baloteli, tokom staža na Velodromu, bude ispunjavao etičke norme zaradiće još 800.000 evra.

Ewtička norma se verovatno odnosi na ponašanje i profesionalno izvršavanje obaveza, jer u Marselju znaju da novcem mogu da umire „bubice“ u Balotelijevoj glavi.

(Foto Reuters)


tagovi

Nemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara