©Reuters
©Reuters

Svi pregovori su završeni, danas je sastanak Džeko - Fonseka

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.21. | 10:55

Zakopavanje "ratnih sekira" ili dodatna kriza u svlačionici Rome?

Sve priče i potencijalni pregovori oko odlaska Edina Džeka iz Rome završeni su poslednjeg dana prelaznog roka na Apeninima. Iskusni napdač je ostao u Rimu, pa je sada došao trenutak da se njegov status i odnos sa Paulom Fonsekom definitivno razjasne.

Rimski Korijere delo Sport sa naslovom "Stigao je Džekov dan" najavljuje da će danas doći do sastanka između kapitena Vučice i šefa struke Paula Fonseke, koji je pokvaren posle skandala sa izmenama u meču Kupa Italije sa Specijom, posle čega je smenjen tim menadžer Đanluka Gomber.

Izabrane vesti

Portugalac je tada definitvno precrtao vremešnog napdača, sa kojim je imao nesuglasice još od poraza od Sevilje u prošlogodišnjem četvrtfinalu Lige Evrope. Džeko je odstranjen iz ekipe upravo posle spornog meča sa Specijom, pa ga nije bilo u ekipi u prvenstvenom okršaju ova dva tima 23. januara, baš kao ni u nedelju protiv Verone.

Odnos između Džeka i Fonseke bi mogao da bude od vitalnog značaja za Romu u finišu sezone. Vučica se još uvek nalazi na poziciji koja vodi u Ligu šampiona, u prelaznom roku se pojačala angažovanjem Stefana el Šaravija i Brajana Rejnoldsa, čime je dodatno pojačana konkurencija u timu. Sada je došao trenutak da se srede stvari i u svlačionici, pošto klub iz Večnog grada već za vikend očekuje derbi sa Juventusom u Torinu.


tagovi

Edin DžekoPaulo Fonseka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara