Tačka na priču o penalu: 70% Švajcaraca kaže da je BIO!

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.06.18. | 23:28

Pogledajte anketu u Švajcarskoj...

Ko gubi, ima pravo da se ljuti. A još više ima pravo da se ljuti kada mu je naneta nepravda.

Ne treba kriviti suđenje kao isključivog krivca za poraz Srbije od Švajcarske, mnogo toga smo sami zgrešili i zaslužili, ali odluka Nemca da ne dosudi penal nad Mitrovićem je detalj koji je mogao da prelomi pitanje pobednika. Mitrović je bio u sendviču između dvojice Švajcaraca koji su ga oborili na zemlju u petercu, ali se Nemac nije oglasio. Niti je želeo da proveri putem VAR tehnologije, što je još gore. Nije dao šansu pravdi da bude zaodovoljena... 

Izabrane vesti

Da ne bude da smo subjektivni i da stalno kukamo na druge, evo vam detalj iz Švajcarske.

Čak i njihovi mediji izdvajaju detalj iz 64. minutu kao jedan od ključnih. I ne samo da ga izdvajaju, vem mnogi pošteno priznaju da je Srbija oštećena. Evo vam jedan primer iz švajcarskih medija. Sajt Votson je stavio naslov: Ruku na srce, da niste Švajcarci, da li biste dosudili penal za Srbiju?

U daljem tekstu se objašnjava situacija, a postavljena je i anketa sa tim pitanjem. Čak 70 odsto Švajcaraca je odgovorilo da bi dosudili penal, njih 20 odsto je reklo da je „penal mogao da se svira, ali i nije morao“, a samo 10 odsto je reklo da penala nije bilo. Pogledajte OVDE i uverite se.


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara