Tadić ispred Grujića
Tadić ispred Grujića

Tadić: Inteligentni smo, još se prilagođavamo

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.03.18. | 12:48

Najbolji fudbaler Orlova očekuje bolje izdanje protiv Nigerije

Dušan Tadić je 50. meč u dresu Orlova krunisao golom, ali on nije bio dovoljan da reprezentativci Srbije izbegnu poraz od Maroka (2:1).

Pred krilnim napadačem Sautemptona je novi izazov, a očekuje se da mu bude lakše jer se meč igra na njegovom terenu na Ostrvu.
"Rekao sam posle meča da imamo novi sistem, drugačije zahteve i da treba tome da se prilagođavamo, a zbog toga i služe ovakve utakmice. Mislim da smo dovoljno intelegentni, upoznati smo sa onim što se traži od nas i siguran sam da ćemo se lako adaptirati na neke stvari. I Maroko i Nigerija nam služe da se uigramo za ono najvažnije, a to su mečevi na Svetskom prvenstvu", ističe Tadić.

Izabrane vesti

Nigerija je nedavno savladala Poljsku, što treba shvatiti kao upozorenje.
"I Maroko i Nigerija su dobre selekcije, ne bi bile na Svetskom prvenstvu da nisu to kvalitetom zaslužili. Nigerija ima dosta dobrih igrača, očekuje nas veoma teška utakmica, fizički jako zahtevna. Moramo, dakle, dobro da se pripremimo i sve da izgleda bolje nego protiv Maroka."

SVE KVOTE SRBIJE NA SVETSKOM PRVENSTVU U RUSIJI

Nekoliko igrača Nigerije nastupa u Premijer ligi i Tadić ih dobro poznaje. 
"Imaju igrače u Lesteru, Čelsiju... fizički su dominantni, brzi, snažni i biće dobar protivnik. Na nama je da ostvarimo pozitivan rezultat."

I za kraj malo o Sautemptonu koji se bori za opstanak u Premijer ligi.
"Došao je novi trener Mark Hjuz, zategao je odmah stvari, pobedili smo u FA kupu i situacija je sada mnogo bolja. Istina, pola lige se bori za opstanak i mi se nalazimo u toj grupi, ali mislim da smo na dobrom putu da se vratimo tamo gde pripadamo, a to podrazumeva ostanak u Premijer ligi", poručio je Dušan Tadić.

Meč između Srbije i Nigerije na programu je sutra uveče u Londonu u 21 čas.

Foto: FSS


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeDušan Tadić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara