Tata Nejmar ljut na sudije: Moraju da štite mog sina

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.02.19. | 12:32

„Njegova sadašnjost i budućnost je u PSŽ-u, ali“, ostavio je Brazilac otvorena vrata za letnji tansfer

Čudo jedno kako se i Barselona i Pari Sen Žermen upinju da odbace mogućnost povratka Nejmara u Kataloniju. Gotovo na mesečnom nivou stižu informacije što iz Pariza, što sa Nou Kampa, da nema ništa od drugog mandata Brazilca u taboru španskog prvaka, ali...

Tako je bilo i leta 2017, pa je krilni napadač u svetskom rekordu, za 222.000.000 evra prešao na Park prinčeva. Ostao je u dobrim odnosima sa svlačionicom Blaugrane, čak su i navijači za to da se Brazilac vrati, ali... Osim čvrstog ugovora (do 2022), za PSŽ ga veže i ambicija da pokori Evropu, što mu nije uspelo u prvoj sezoni, a neizvesno je da li će se oporaviti do kraja sezone, kako bi pomogao Svecima u završnici Lige šampiona.

Izabrane vesti

A onda, možda, Barsa?
Nismo ni sa kim iz tog kluba pričali otkako smo ga napustili“, deluje uverljivo Nejmar Santos senior, otac najskupljeg fudbalera sveta. „Sve su to samo glasine, laži... Novinari koji puštaju takve informacije pokušavaju da nas zbune, a u stvari nas zabavljaju. Sadašnjost i budućnost mog sina je u Parizu. Uostalom, teško je pričati o budućnosti u svetu fudbala, sve može da se promeni začas“.

Ova poslednja rečenica, ipak, otvara prostor za selidbu. Posebno što godinama oko Nejmara obleće Real Madrid, čak se minule sedmice pojavila vest da bi u rekonstruciji Mančester junajteda mogao da se preseli na Ostrvo, posebno ako Crvene đavole kupi saudijski princ. A sve to deluje znatno logičnije posle tatine izjave da njegov naslednik nije dovoljno zaštićen.
Za ovih 18 meseci otkako smo u Francuskoj, Nejmar je srećan, zadovoljan je kako klub raste u svakom smislu, ali žali zbog načina na koji ga sudije tretiraju u Ligi šampiona. To nije problem Lige 1, već svi arbitri koji sude PSŽ-u, u bilo kom takmičenju, moraju da povedu računa. Ako ne sviraju prekršaje na njim, ako na ge štite, onda je to problem“, požalio se tata Nejmar.

FOTO: Reuters


tagovi

Pari Sen ŽermenNejmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara