Tavamba i Gent - ima dima

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.05.18. | 10:44

Belgijanci merkaju Partizanovog napadača

Partizan polako privodi kraju sezonu koja se neće dugo pamtiti. Prvenstvo je odavno izgubljeno, kup ostaje kao uteha, pod uslovom da ga crno-beli osvoje, jelte, pa se već razmišlja o narednoj takmičarskoj godini i kuju planovi kako titulu vratiti u Humsku. Tu misiju, izvesno je, Parni valjak će započeti bez jednog od najboljih igrača - Leandrea Tavambe. 

Kamerunac je i zimus bio na meti mnogi klubova, ali Partizanu niko nije poslao zadovoljavajuću ponudu, pa je transfer odložen za leto. Sada je, čini se, u interesu obe strane da se posao konačno završi, a kako javljaju belgijski mediji interesovanje je pokazao Gent. Šampion iz 2015. ostao je bez Lige šampiona ove sezone i želi da se pojača za narednu. Tavambin učinak od 18 golova i 11 asistencija na 49 utakmica u dresu crno-belih obećava pravu akviziciju, međutim ozbiljni razgovori tek slede...
"Imam 29 godina. Zaista cenim Beograd. Život je lep, posebno kada su moja supruga i ćerka došle da žive sa mnom. Srbi su srdačni, Partizanovi navijači veoma strasni. Osvojili smo ligu i kup prošle sezone. Ipak, ove sezone, titula je "mrtva". Mislim da je za mene možda sada vreme da oprobam sreću u nekoj drugoj sredini", kazao je nedavno Kamerunac.   

Izabrane vesti

Tavamba je više puta kazao kako mu je želja da se okuša u Premijer ligi, ali izvesno je da ni dobru ponudu iz Belgije - kako za Partizan, tako i za samog igrača - ne treba olako otpisivati.

Podsetimo, Partizan je zimus za Tavambu tražio 2.500.000 evra. 

Foto: MN Press


tagovi

Leandre Tavamba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara