Tavamba potvrdio: Odlazim, ali doći ću barem da gledam Partizan

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.07.18. | 20:58

„Mislim da je i za klub i za mene najbolje da odem u ovom prelaznom roku“, rekao je Kamerunac

Dileme više nema: Leandre Tavamba definitivno napušta Partizan. Posle godinu i po dana provedenih u Beogradu kamerunski napadač seli se na drugi kraj sveta, pošto je utanačio detalje saradnje sa Al Tavunom iz Saudijske Arabije.

Informaciju od danas po podne potvrdio je i sam robusni centarfor, tokom promocije novog dresa Parnog valjka za narednu sezonu.
„Da, vreme je da idem. Odlazim, ali pamtiću Partizan i ljude u Beogradu samo po dobrom. Mislim da je i za klub i za mene najbolje da odem u ovom prelaznom roku“, rekao je Tavamba.

Izabrane vesti

Na pitanje predstavnika medija da izdvoji samo jedan trenutak koji će najviše pamtiti tokom epohe u Partizanu, uzvratio je:
„Ne mogu da izaberem samo jedan. Želim da pamtim sve od prvog do poslednjeg, jer je svaki bio dobar. Siguran sam da ću se pre ili kasnije vratiti na stadion u Humsku, ako ništa drugo barem da gledam utakmicu, jer je ovo posebno poglavlje u mojoj karijeri. Znam da sam ranije pričao o tome kako sam imao želju da se oprobam u jačoj ligi, ali nekad morate da prihvatite realnost, a realnost je takva da odlazim u Saudijsku Arabiju“, svestan je Tavamba da ima 29 godina i da mu je ovo jedan od poslednjih trenutaka da dobro zaradi u karijeri.

Informaciju o prodaji Tavambe potrkepio je i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, sledećim rečima:
„Tavamba odlazi, sređuju se papiri i ako sve bude u redu Partizan će dobiti 1.400.000 evra“, rekao je Vazura.

Crno-beli u četvrtak startuju u kvalifikacijama za Ligu Evrope gostovanjem Rudaru iz Pljevlje, koji je će crno-bele dočekati u Nikšiću.

Foto: Star Sport


tagovi

Leandre Tavamba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara