Tek se sada zakuvalo: Crna Gora ubedljiva u Litvaniji (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.10.18. | 22:37

Sokolovi slavili sa 4:1 u Vilnjusu, pa će biti vrlo uzbudljivo u poslednja dva kola

Crna Gora je zakuvala situaciju u grupi 4 divizije C Lige nacija. Sokolovi su bez problema preslišali Litvaniju u Vilnjusu i vratili se na samo bod zaostatka iza Srbije na tabeli - 4:1 (3:0).

To znači da će se situacija u ovoj grupi rešavati u poslednja dva kola, gde Crnogorce očekuje gostovanje u Beogradu, odnosno meč sa Rumunijom u Podgorici u poslednjem kolu. Srbija drži sve u svojim rukama pošto će pored komšija dočekati i slabašnu Litvaniju na svom terenu.

Izabrane vesti

Selekcija koju je umesto suspendovanog Ljubiše Tumbakovića predvodio profesor Aleksandar Janković, čitav posao u Litvaniji rešila je u prvom poluvremenu, kada se istakao dvostruki strelac Stefan Mugoša, a mrežu domaćina pogodio i Boris Kopitović.

Crna Gora je znatno slabije odigrala u drugom poluvremenu, ali je finišu utakmice stigla do još jednog gola preko Darka Zorića. Ipak, Litvanci su postigli zasluženi počasni pogodak, a strelac je bio Rolandas Baravikas.

U startnoj postavi Crne Gore bili su prvotimci Partizana Aleksandar Šćekić i Nebojša Kosović, kao i Filip Stojković iz Crvene zvezde, koji je meč u 87. minutu okončao zbog povrede, za koju se još uvek ne zna kakve je prirode.

Predstojeći mečevi u ovoj grupi igraju se 17. novembra, kada će igrati Srbija i Crna Gora, odnosno Rumunija i Litvanija.

GRUPA C:

Rumunija - Srbija 0:0

Litvanija - Crna Gora 1:4
/Baravikas 88 - Mugoša 10, 45+1pen, Kopitović 35, Zorić 86/


tagovi

Stefan Mugoša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara