Komentari na vest

Ten Hag traži špica i levog beka: Očekivali smo više golova ove sezone

E

E Ajax

pre 11 dana

Ima baš tu dvojicu😁
2

24.04.1902.

pre 21 dana

Gospodine Ten Hag ,da se neljubimo,sve je jasno "trazite vi novi klub" ! GGMU!
B

Bolesnik

pre 21 dana

Šo i hojlund su mu najbolje što ima
S

SilvioB.

pre 21 dana

Povrede i vreme rehabilitacije najviše zavise od plana i programa treninga i rehabilitacije. Fudbaleri su često povređeni zbog neadekvatnog treninga koji dovodi do prenaprezanja tela, loše rotacije igrača, plus broj utakmica u sezoni. Što se tiče rotacije, neki fudbaleri Junajteda su bili prinuđeni da igraju na neprirodnim pozicijama za njih (Amrabat - bek, Šo - centralni defanzivac, Hojlund - centralni napadač ili krilo, Lindelof - bek, itd.). Za svaku poziciju na terenu postoji druga uloga, drugačiji napor, učestvuju različite mišićne grupe. Zbog njihove telesne građe i fiziologije, godina provedenih na treningu, telo se teže prilagođava promenama i javljaju se hronične povrede koje je teže sanirati. Potrebno je vreme da se tkivo zaraste. Vreme koje fudbaleri nemaju na raspolaganju. Ovo važi za sve fudbalere i sve klubove. Statistički, manji klubovi koji imaju manje utakmica imaju manje povreda, jer imaju manje napora i imaju vremena za odmor i regeneraciju.
G

GeOs

pre 21 dana

Hoces da kazes , akoneko igra beka, pa ga stavis na stopera da ima vece sanse da se povredi ? Zbog promene mesta u timu ? Daj ne lupetaj molim te.
N

Nemanja8989

pre 21 dana

Nece valjda ovaj lik da ostane u Junajtedu? Za 2 sezone nije pokazao NISTA,0,ne zna se da li su gori rezultati ili igra,ako ga ostave onda su stvarno budale…
F

Ferguson ni blizu

pre 21 dana

Statisticki gledano(danas to gledaju),najuspesniji trener M.U.
G

Grobar Karšjaka

pre 21 dana

Ten Hag dobar trener ko Željko, meni dati karta ja navijati!
T

Ten Hagen

pre 21 dana

Može jedino da traži novi klub. Noga u dupe čim se završi sezona.
Ш

Шериф

pre 21 dana

и Родић???
J

Joksa1986

pre 21 dana

Druze po svemu sudeci ti ces za mjesec dana na Biro rada :) . Imas dva lijeva beka Sou i Malacia ali ti ih ne umes koristiti, o spicevima da ne pricamo :) , Hojlun i Martial pa cak i Rasford , ali druze ti si trener za PSV i Ajaks, Hojlunda platis 75 miliona pre godinu dana i sad trazis spica, bacis 100 miliona na ntonia pa sad trazis krilo, dovedes najtalntovaijeg lijevog beka Holandije pa sad trazis lijevog beka, druze da nije do tebe ??? :)
M

Mladen84

pre 21 dana

Ovo sa bekovima se slazem. Ali prijatelju, pa samo razmisli pre nego sto napises, koliko je MU masakriran povredama ove sezone!? So i Malasija naizmenicno povredjeni citave sezone, Martinez, Marsijal. Hojlund, decko usao u formu i povredi se. Ne branim nikoga, ali moramo da budemo objektivni kada pisemo komentare.
A

Andre

pre 21 dana

Ne ume da koristi level bekove? Druže, levi bekovi su cele sezone konstantno povređeni, o kakvom korišćenju ti pričaš? Ima podatak da je United ove sezone na 39 utakmica ima različite odbrane zbopg povreda. United je uništen povredama ove sezone. Naravno da ne mogu da imaju konzistenciju u igri.
A

Andre

pre 21 dana

Loše napisah, igrale su 11 različite kombinacije odbrane u 39 utakmica.