Teranguru ne zna van svog stadiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.07.18. | 09:51

Novajlija u malezijskoj Superligi izgubio prethodna četiri gostovanja uz 11 primljenih i jedan postignut gol

Pitanje šampiona je rešeno. Ostalo je još da saznamo ko će uz Johor na kontinentalnu scenu, a ko će se iz malezijske Superlige preseliti u tamošnju Premijer ligu.

Za drugu poziciju bore se Perak (32 boda), Kedah i Teranguru (30), odnosno PKNS (29). U niži rang sigurno odlazi Negeri, dok će Kelantan pokušati da sustigne Kuala Lumpur i Selangor, koji imaju šest poena suficita. Malaki je potreban još jedan bod, PKNP-u još tri do opstanka.

Izabrane vesti

Premijerni meč 20. kola igraju Kedah i Teranguru (15.00). Gosti su najprijatnije iznenađenje u Maleziji, pošto su iz druge lige došli u situaciju da igraju za AFC kup. Međutim, slaba tačka su im gostovanja, što potvrđuju i četiri uzastopna neuspeha na strani uz čak 11 primljenih i tek jedan postignut gol. Pritom, Kedah im tradicionalno ne leži. Naročito na stadionu Darul Aman, gde su u poslednjih 15 godina dobili samo jednu utakmicu, a izgubili 12!

Kada je reč o pogocima, na mečevima i jednih i drugih najčešće pada između dva i četiri gola. Kod Terangurua je to bio slučaj na 68 odsto utakmica (13 od 19), a kod Kedaha na 63 (12 od 19). Bliži smo, ipak, da preporučimo keca. Ko nema petlju slobodno može da odigra ug2-4, a kombinacija ova dva tipa množi ulog gotovo trostruko.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 15:00 8818 MAL 1 Kedah - Terengganu kmb 1&2-4 2,95
Ukupna kvota2,95

Foto: Shutterstock

 

 


tagovi

Malezija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara