Terzić: Ne razumem ludilo Dejana Savićevića

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.06.19. | 20:36

„Stavio je sebe u službu negativne politike prema Srbiji, želim da i dalje dolazi u Beograd kao ljubimac navijača", dodao generalni direktor Zvezde

Sa Marakne je stigao ekspresan odgovor na reči Dejana Savićevića o tome da su Zvezdan Terzić i srpske vlasti vršile pritisak na Filipa Stojkovića i Mirka Ivanića da ne igraju protiv selekcije Kosova.

Generalni direktor crveno-belih je u izjavi dostavljenoj medijima poručio da ne razume ludilo legendarnog igrača, a sada predsednika FSCG. On je dodao и da je Savićević izrekao gomilu laži.
„Rekao sam već pre nekoliko dana da ne treba mešati politiku i sport, i da je odluka dvojice igrača Crvene zvezde da ne igraju protiv Kosova njihova lična odluka. Igrači Crvene zvezde nisu odbili da igraju za Crnu Goru, to im je i čast i zadovoljstvo, već su odbili da igraju protiv takozvane države Kosovo i stoje mirno pred himnom i zastavom nepostojeće države. Savićević je pre dva meseca posle žreba saznao da će Crna Gora igrati protiv Kosova i znao je da ima selektora i pet igrača iz Srbije. Tada je kao odgovoran i mudar predsednik trebalo da ih sve pozove i pita: ”Ljudi da li imate problem da kao građani Srbije igrate protiv Kosova?”. Zašto to tada nije uradio je pitanje za njega“, rekao je Terzić.

Izabrane vesti

On je potom oštro udario po Savićeviću, ali je rekao kako veruje da će Dejo ponovo dolaziti u Beograd.
Ne razumem ludilo Dejana Savićevića i njegovo pominjanje moga imena, navijača Crvene zvezde, raznih službi i vlasti u Srbiji jer sve što je izrekao je laž. Stav dvojice igrača Crvene zvezde je stav protiv Kosova, a ne stav protiv Crne Gore koju i ja lično i svi u Crvenoj zvezdi i volimo i doživljavamo kao nezavisnu ali bratsku nam drzavu. Zašto je Dejan Savicevic ovim izjavama sebe stavio u funkciju negativne politike prema Srbiji nije mi jasno, ali neka njemu služi na cast. Crvena zvezda i Srbija su mu dali ime i prezime, ljubav i emociju, i ja iskreno želim da Dejan Savicević i posle ovoga dolazi u Beograd kao veliko ime i ljubimac naših navijača, i bude dočekan kao jedan od najvećih igrača koje je Crvena zvezda ikada imala“, zaključio je Terzić.

Foto: MN press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara