Terzić: Ponosan na Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.08.18. | 11:28

„Ovim uspehom smo pokazali da prošla sezona nije bila slučajnost, da radimo sistemski i da našu Zvezdu vraćamo na mapu Evrope“, kaže čelnik srpskog šampiona

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić blistao je od zadovoljstva nakon novog velikog uspeha srpskog šampiona na međuarodnoj sceni.

Generacija Vladana Milojevića je postala prva u istoriji kluba sa stadiona Rajko Mitić koja je uspela dve godine uzastopno da obezbedi učešće u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja.
"Ponos! To je ono što me ispunjava posle pobede u Slovačkoj i još jedne obezbeđene jeseni u Evropi. Ponosan sam na sve što je Zvezda uradila! Ovim uspehom smo pokazali da prošla sezona nije bila slučajnost, da radimo sistemski i da našu Zvezdu vraćamo na mapu Evrope", Kaže Zvezdan Terzić.

Izabrane vesti

Direktor crveno-belih je zahvalan svima koji su doprineli ovom uspehu.
"Želim da se od srca zahvalim igračima, stručnom štabu, ali i svim svojim saradnicima čiji doprinos nije vidljiv javnosti u toj meri. Našim zajedničkim naporima učinili smo da Zvezda pred sobom ima još jednu fantastičnu sportsku, ali i finansijski stabilnu godinu. Rad u Crvenoj zvezda je zadovoljstvo ali i ogromna obaveza. Zato nemamo vremena da uživamo u ovom uspehu jer nas već danas čekaju nove obaveze i priprema utakmica plej-ofa sa Red bul Salzburgom. Pokazali smo da ponovo postajemo ozbiljan klub i mogu da obećam da će armija zvezdinih navijača biti ponosna na svoju Crvenu zvezdu", zaključio je Terzić.

Foto: crvenazvezdafk.com


tagovi

Zvezdan Terzić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara