Teško je razumeti šta je u glavi Maruana Felainija: Izvukao se, ali je ispao glup (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.12.18. | 10:17

Možda će ga na kraju ipak kazniti

Četiri gola, greške odbrane, remi kojim su zadovoljniji u Arsenalu i jedan u najmanju ruku sramotan potez obeležili su derbi 15. kola Premijer lige u kome je Mančester junajted sačuvao bod na Old Trafordu protiv Tobdžija (2:2). Oskar popularnosti za užasan gest ide, naravno, u ruke Maruanu Felainiji, koji je u opštem beznađu što mu je Mateo Genduzi pobegao pred kraj meča najpre pokušao da zaustavi francuskog vezistu povlačenjem za dres, a kad mu to nije uspelo – čupanjem za kosu!?

Više nego dovoljno da salve kritika navijača Tobdžija, kao i neutralnih ljubitelja fudbala, među kojima je Dani Marfi, nekadašnji vezista Liverpula, Totenhema, Fulama, saglasan sa opštim stavom da bi Belgijanca – inače, jednog od „najprvljavijih“ igrača na Ostrvu – trebalo kazniti zbog nesportskog ponašanja.
Izvukao se, zar ne? Da su se poštovala pravila, zaradio bi direktno isključenje. Glupo se poneo Felaini, mogao je da košta svoj tim“, ocenio je Marfi.

Izabrane vesti

Navijači Arsenala su svesni da im to ništa neće značiti, ali makar žele da rival pati. Zato podsećaju da je 2016. na utakmici Mančester junajted – Lester Robert Hut povukao za kosu upravo Felainijadok je ovaj još „furao“ prepoznatljivu frizuru – i zaradio tri utakmice suspenzije. Po svemu viđenom, Fudbalski savez Engleske bi mogao ponovo da reaguje.

 


tagovi

Maruan FealiniMateo Guenduzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara