Težak skandal u Kruševcu: Lalatović kao furija! Pretnje, psovke, vređanja... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.12.18. | 18:56

Neprijatne scene na konferenciji za medije...

Jesenja sezona u Superligi završena je velikim skandalom. Posle utakmice u Kruševcu trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović imao je žestok verbalni okršaj sa portparolkom Napretka i jednim od navijača koji je bio prisutan na konferenciji za medije.

Fitilj je zapalila portparolka Kruševljna koja je pre uvodne reči pitala Lalatovića da li je srednji prst koji je pokazao tokom utakmice bio namenjen rukovodstvu Napretka ili Radničkog.
„Kada već to pitaš, onda mi kaže da li si me vređala i psovala decu“, mirno je odreagovao Lalatović.

Izabrane vesti

Međutim, onda je jedan od prisutnih, Lalatović ga je nazvao navijačem, počeo da viče i priča kako je ga je on psovao. Nije bira rečima kojima se obratio mladom stručnjaku. Bilo je tu najprimitivnijih psovki.Lalatovićeva reakcija je bila žestoka.
„J.... ja tebe u usta, j.... ti mater mrtvu, onu seljačku. Pi....., j.... ja tebi sve p....! Dođi, ovde p.... jedna“, kao furija je vikao Lalatović.

Pokušao je da ga smiri iskusni Milorad Kosanović.
„Ko je pustio ovog dripca ovde da dođe i mene da vređa. Za mene je konferencija završena. Pustila si da me čovek ovde psuje i vređa. Sram te bilo“, obraćao se Lalatović portparolki Napretka i čak pošao da napusti halu.

Vratio se na mesto, ali nije uspeo da obuzda emocije.
„Ovde, sam radio, ginuo sam za vas, spasao vam da ne ispadnete iz lige. I onda mi ovako vraćate. Ovo je vaša sramota. To što ste pustili huligana da me vređa. I dripca. Ja se ne plašim nijednog navijača. Treba da te bude sramota i što si mi postavila onakvo pitanje. Ja znam ko te je naučio da postavljaš onakva pitanja. Jel to onaj što danas nije došao na utakmicu?Ne može ovaj huligan da dođe i da me vređa“.

Na konstataciju portparole Napretka da je konferencija za štampu otvorena, Lalatović je još jače zagrmeo:
„Ti si se promenila za 500 evra. Šta se smeješ budalo poremećena? Čika Mišo, jel normalno da me ovaj huligan ovako vređa. Dripac. Nikome neću da dozvolim da vređa moju ćerku. Moja ćerka se rodila dok sam bio trener Napretka. Ovde sam odgajio i sina, na 200 metara od stadiona. I onda sam doživeo da mi ceo stadion viče kako je moja žena kurva, ona koja mi je rodila troje dece. A ti si sedala sa mojom ženom i pile ste piće. I onda mi postaviš ovakvo pitanje. Ti njih podržavaš. Razočarala si me, decu si mi čuvala“.

 


tagovi

Nenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara