Tipuj za dres Čelsija!

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.05.18. | 11:45

Evo i kako do njega…

Finale na Vembliju! Hramu ostrvskog fudbala. Čelsi i Mančester junajted će se boriti za pehar FA kupa. I jednima i drugima je potreban da poprave utisak posle tek prosečnih sezone. A dok se oni rvaju za trofej, čitaoci MOZZART Sport portala mogu da se “pobiju” za vredan poklon. Originalni dres Plavaca!

Verujemo da je svaki ljubitelj fudbala bar malo zainteresovan, čak iako mu Čels nije prvi favorit među premijerligašima. Ipak je Čelsi. Ali, ovakvi pokloni ne padaju sa neba. Moraćete malo da se pomučite.

Izabrane vesti

Dakle, ako želiš da postaneš ponosni vlasnik: na Facebook stranici MozzartSport potrebno je da odgovoriš na jedno pitanje i možda ćeš već sledeće nedelje “šetati“  Čelsijevog dresa.

Pitanje glasi: Koji će biti tačan rezultat utakmice Čelsi - Mančester junajted (subota, 18.15, Sportklub 1), i koliko će biti ukupno kornera na meču?

Dakle, potrebno je da u komentaru na post ostaviš odgovor na ovo pitanje, a ako budeš dobar prognozer, čekaju te sjajni pokloni. Onaj ko najbrže odgovori tačno na postavljeno pitanje dobija dres Čelsija i BONUS 1.000 za klađenje preko sajta mozzartbet.com, drugi najbrži dobija BONUS 500, a treći BONUS 250! Detaljna pravila možeš da pročitaš OVDE.

 


tagovi

tipuj za dres

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara