To je mnogo više od fudbala - zet zapalio šuraku kuću zbog Superklasika!

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.11.18. | 12:30

Ko preživi do subote - pričaće

Za pet dana na programu je prvi meč finala Kopa Liertadores, čuveni Superklasiko između Boke i Rivera, ali već sada fudbalska groznica potresa ne samo Argentinu i Južnu Ameriku već ceo svet. Treba ostati čitav dok ne prođe finale svih finala, ali Argentincima to baš teško ide.

Naime, iz ove države stiže vest o novom navijačkom sukobu vezanom za okršaj najvećih tamošnjih rivala, a ovog puta zbog prepirke jedan navijač je drugome zapalio kuću!?

Izabrane vesti

Da, dobro ste pročitali, argentinski mediji pišu o požaru koji je podmetnut u nedelju popodne u mestu Apostoles severno od Buenos Ajresa, a kojem je prethodila rasprava oko utakmice veka. Prema navodima lokalne policije, 29-godišnji Arturo iz naselja Kantera pozvao je policiju i vatrogasce nakon što je zatekao drvenu kuću u potpunom plamenu.

On je priznao istražiteljima da je kuća planula nakon što je sa svojim zetom Oskarom vodio "raspravu o fudbalskim temama".

Oskar je živeo kod njega u poslednje dve nedelje, a srećom u požaru nije bilo žrtava.
"Prepirali su se ok otoga koji je klub bolji Boka ili River i potom je kuća planula", objasnio je portparol lokalne policije.

U svakom slučaju, ovo je još jedan dokaz u kakvo je ludilo uplovio argentinski brod i kakav nas spektakl očekuje najpre u subotu uveče, a potom i u naredne tri nedelje.

Foto: Reuters


tagovi

River PlejtBoka juniorsKopa Libertadores

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara